Hvor å fastsette en dusj renne som brøt løs

March 12

Hvor å fastsette en dusj renne som brøt løs

Mange badekar som også tjene som dusj bruker en lever-stil renne plugg, som aktiveres ved å trekke opp eller ned på en liten metall spak som sitter like over åpningen i overflyt avløpet. Avløp plug mekanismen kobles til spaken og strekker seg nedover overflyt, som holder badekaret fra overfylte med vann til den møter med sakte. Over tid avløp plug mekanismen kan komme løs, enten der den kobles med spaken eller stempelet stykket. Du kan rette enten problem i noen minutter og med vanlig verktøy.

Instruksjoner

•Plasser et håndkle over gulvet i dusjen renne for å beskytte mot å miste noe ned. Ta ut de to skruene som holder avløp spaken coveret, ligger på veggen i dusjen og badekar, sted og sette skruene på et trygt sted.

•Trekk avløp spaken for å fjerne platen fra veggen. Holde trekke til samlingen sammenhengen og messing stempelet stykket på enden av koblingen kommer ut av overflyt avløp hullet, eller nå i avløpet med tang, grip slutten av båndet og trekke det ut av avløpet.

•Fjern messing stempelet stykket fra overflyt avløpet hvis det ikke kommer knyttet til sammenhengen enheten av fôring en fleksibel henting verktøyet i avløpet overflyt.

•Sikker stykke messing stempelet til sammenhengen med nål nebbtangen for å knipe slutten av metall loopen på samlingen sammenhengen lukket loopen på stempelet stykket på båndet. Sikre den andre enden av koblingen til baksiden av brekkjernet tallerken med nål nebbtangen.

•Feed sammenhengen og messing stempelet tilbake i overflyt avløpet. Kjøre skruene i hullene i spaken plate å sikre den til veggen.