Hvor å fastsette en dårlig loddet kobber Joint

October 14

Hvor å fastsette en dårlig loddet kobber Joint

Pinhole lekkasjer er det vanligste symptomet på dårlig loddet kobber ledd. Mens fjerning og utskifting er det faste løsningen å dårlig lodding, stanse flere lapp metoder midlertidig lekkasjer. Felles midlertidige løsninger inkluderer avløp epoxy, som fungerer som en vanntett lim, og reparere klemmer, som komprimere over en lekk rør og ledd. Lær om faste og midlertidige løsninger skadede loddet ledd, og velge metoden som passer din tidspress og ditt ferdighetsnivå.

Instruksjoner

Epoxy reparasjon

•Shut av vanntilførselen til reparasjon området. Åpne tilstøtende våtromsinnredning, som vasker eller slange bibs, tømme vann fra rørene. Selv om de fleste Rørleggertjenester reparasjon epoksy bond under våte og tørre forhold, gir tørre forhold generelt de beste resultatene.

•Abrade dårlig felles emery klut. Ren og tørr felles med en klut. Bruke separat putty kniver kutte like deler av epoxy putty's deler på på en ren blande overflate. Bland den separate deler til fullt kombinert. Den separate deler er vanligvis forskjellige farger; en jevn farge angir tilstrekkelig miksing.

•Spread et lag med epoxy over skadet felles. Glatt putty med kniver til å produsere en jevn overflate. Tillate putty å kurere før du slår på vannforsyning.

Reparasjon klemme

Slå av vannforsyningen til skadede felles og åpne en feste å drenere vannet fra rørsystemet. Tørr skadet felles med en klut. Løsne reparasjon klemmens skruer eller med en skiftenøkkel, skrutrekker eller mutter sjåfør. Spre klemmen på sin hengslene.

•Plasser klemme over skadet felles. Omslutt reparasjon klemme over den skadede delen av røret. Bli med i separate deler av klemmen.

•Engage den løsnet skruer eller med tråder på motsatt side av klemmen. Bruk en skiftenøkkel, skrutrekker eller mutter sjåfør for å stramme den skruer eller, og sikre reparasjon klemme over skadet rør eller montering. Tillate felles avkjøles før du slår på vannforsyning.

Permanent fikse

•Shut av vann og åpne kranen eller fixture renne systemets vann. Plassere en flamme skjold bak dårlig felles hindre at fakkelen tent brennbare materialer som isolasjon eller tre innramming. Åpne den lodding fakkelen ventilen og tenne fakkelen med en gnist starter.

•Direkte faklene flamme til dårlig loddetinn ledd. Jevnt varme felles, flytte flammen langs hele omkretsen av røret og montering, til loddetinn begynner å smelte. Når loddetinn begynner å smelte, grep montering med et par en tang. Vri og trekke montering å løslate montering fra datakanalen. Slipp varme montering i en bøtte med kaldt vann eller sitte montering på en flammesikre overflate.

•Tillat røret til kule. Slipes og rengjør rør og erstatning passer med emery klut. Bruke flux pensel til å bruk en enda laget av forandring rundt slutten av røret og inne montering. Skyv montering på røret. Antennes fakkelen og jevnt gjelder varme til felles mellom rør og montering.

•Trykk på spissen av loddetråd innom. Hvis loddetråd ikke smelter, Fortsett å varme felles. Hvis loddetråd smelter, fjerne fakkelen fra felles og trykk loddetinn innom til smeltet loddetinn splurges fra plass mellom rør og montering.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil skjule reparasjoner bak vegger, er det best å fjerne og erstatte dårlig loddet felles. Selv om effektive, er epoxy og reparasjon klemmer midlertidige løsninger.