Hvor å avbilde sollys innendørs for planter

July 26

Planter trenger lys i både kvantitet og kvalitet, begge kan bli møtt av kunstig belysning. Du har en rekke valgmuligheter, inkludert lysrør, vokse lysene og høy intensitet høyeffektive utladningslamper. Sistnevnte er dyre og vanligvis brukt av profesjonelle dyrkere eller hydroponics entusiaster med dedikert vokse rom. For med lav eller middels lys planter eller Start planter, gjøre lysrør en god jobb med å erstatte sollys til en rimelig pris.

Instruksjoner

•Evaluate av fluorescerende kamper du vil bruke til å reprodusere sollys innendørs. Bruk indirekte tube kamper over hyller. Spot belysning, brukes med Kompakt lysrør, fungerer bra for høye planter og supplere naturlig sollys.

•Plasser plantene på et sted som mottar noen naturlig lys, hvis mulig. Mens kunstig lys gjør en god jobb med å erstatte sollys for planter, er det aldri så god som the real thing.

•Plasser lysarmaturer å gi nødvendig intensiteten for planter. Lysrør må være i 4-6 inches av anlegget for best effekt. Velge en kombinasjon av kul og varmt spectrum lyspærer. Tre kule-spectrum lyspærer blandet med en varm-spektrum pære er mest effektive. Du kan også sette vokse lysene i fluorescerende inventar.

•Vri på inventar og tillate dem å varme opp helt. Plass hånden på toppen av anlegget for å sikre at lyset ikke er for varmt på planter. Hev eller Senk lyset etter behov.

•Hold øye på høyden av lysene som planter vokse mot lyset. Øke lysene for å holde plantene fra brennende.