Hvitt skum bord isolasjon, som kan installeres på innsiden av en tre veggen?

September 7

Boliger som er ordentlig isolert fortsatt på behagelig temperatur og bruker mindre energi enn de uten tilstrekkelig isolasjon. Hvitt skum bord isolasjon kan brukes til å isolere tre vegger. Air riktig tetting hjemlandet og tiltak for å kontrollere fuktighet legges til effektiviteten av din isolasjon.

Identifikasjon

Skum bord isolasjon brukes til å isolere mange områder i boliger. Disse stive panelene isolasjon redusere termisk motstand og legger til ditt hjem i strukturen. Skum bord isolasjon sheathing er spesielt effektive i å redusere varmeoverføring gjennom tre vegger. De fleste skum bord isolasjon er laget av polyuretan eller polystyren.

Typer

Beadboard er også kjent som støpt utvidet polystyren skum bord eller MEPS. Disse stive paneler av skum har en r-verdi på 3,8 til 4.4 per tomme i tykkelse, United States Department of Energy. Polyuretanskum styret isolasjon er også vanlig å isolere innvendige tre vegger. Disse skum paneler har eksepsjonelt høy R-verdier på 5,6 til 9 per tomme i tykkelse. Både beadboard og skum bord isolasjon er tilgjengelig med facinger som fungerer som damp barrierer, som er spesielt viktig i svært kaldt klima eller varme, fuktige forhold.

Installasjon

Hvor godt ditt skum bord isolasjon fungerer avhenger i stor grad på riktig installasjon. United States Department of Energy anbefaler derfor å ha den installert av en profesjonell entreprenør. Få flere skriftlig estimater med r-verdien av isolering som brukes for sammenligning. Skum bord isolasjon kan installeres som en gjør det selv prosjekt for de som har litt bygging erfaring. Følg instruksjonene fra produsenten og overholder alle brann og bygge koder hvis du installerer isolasjon.

Betraktninger

Skum bord isolasjon fungerer best når hjemmet er riktig luft forseglet. Før installasjonen, sel alle hullene med caulk å forhindre luften seg og utenfor hjemmet. Fuktighet kan skade din skum bord isolasjon og gjør det mindre effektiv. Hvis du bor i et kaldt klima eller der det er fuktig mye av året, kan du installere en isolasjon med en damp barriere. Når skum bord isolasjon blir fuktig eller mettet, oppstå muggvekst.