Hvit eddik, som kan brukes i renhold Coffee Makers?

September 17

Hvit eddik er en svært effektiv rengjøringsmiddel og naturlig deodorizer som ofte brukes for en rekke rengjøring aktiviteter. Eddik kan fjerne flekker, bli kvitt lukt og eliminere fett og smuss. Kaffemaskin krever regelmessig renhold for å holde dem ute og jobber som nye, og hvit eddik vil hjelpe deg med denne prosessen.

Fordelene med hvit eddik

Hvit eddik er mildt syreholdig, som tillater det å være etsende nok å fjerne vanskelig flekker som fett samtidig mild nok til å ikke skade de fleste overflater som brukes. Du kan fortynn den med vann når du bruker den på materialer som for å hindre syre i eddik i å spise på tre finish. Surhetsgrad gir også eddik desinfiserende egenskaper, siden de fleste bakterier, bakterier og selv mold ikke kan overleve i en syrlig miljø. Dette gjør eddik å også fjerne lukt overflater, siden det kan drepe bakterier som danner mange sterke lukter, og det også nøytraliserer kjæledyr flekker og andre lukt.

Kaffetrakter rengjøring problemer

Kaffetraktere er vanskelig å rengjøre manuelt av flere grunner. Mange kaffe beslutningstakere er laget av plast, og plast vil være lett farget med kaffegrut som de er utsatt for. Det er også mange kriker og kroker i en kaffetrakter om filterholderen, og det er vanskelig å skrubbe områder manuelt med noen effektivitet. Du kan bruke oppvaskmaskin for å rengjøre noen kaffetrakter-modeller, men høy varme kan potensielt smelter individuelle komponenter av kaffetrakter hvis de er lagret på lavere stativer.

Bruk eddik i kaffemaskin

Tømme ut kaffetrakter ved dumping noen eksisterende kaffe ut av potten og kaste bort alle gamle grunnlag i papiret filtrere. Ikke bry å plassere et nytt filter i kaffetrakter, siden du ikke trenger den. Fylle halvparten av kaffe med vann og halvparten med hvit eddik og hell løsningen i reservoaret. Erstatte kaffe og slå maskinen som om du er brygget en pott med kaffe. Lar maskinen kjøre en full syklus, og det vil fylle potten med oppvarmet vann og eddik løsning, som kan du helle i avløpet når den er ferdig brewing. Noen gamle flekker eller lukt i kaffetrakter skal forsvinne. Hvis ikke, gjentar du prosessen med mer hvit eddik og mindre vann. Kjør en ny syklus med vanlig vann for å skylle ut eventuelle gjenværende eddik.

Fordelene med eddik rengjøring i kaffetrakter

Kaffe beslutningstakere kan starte voksende mold internt hvis de ikke er riktig vedlikeholdt, og eddik løsningen vil hjelpe drepe og fjerne mold hvis noen. Oppvarmet eddik også sterkt redusere eller fjerne noen gjenstridige kaffe flekker, og det gjør dette uten behov for noen rengjøring kjemikalier, eliminere risikoen for kaffe bli forurenset med rengjøringsmidler. Eddik er også rimelig å få og raske til å bruke, som kan spare deg både tid og penger.