Hva vil det bety når Rose Bush blader og knopper er tørr og Brown?

July 17

Hva vil det bety når Rose Bush blader og knopper er tørr og Brown?

Roser gir fargerike og velduftende focal punkt for en hage. Mens de fleste roser er lett å omsorg for, er noen utsatt for skade fra vær, skadedyr og sykdom. Disse problemene kan føre til rose's løvverk og knopper å visne og dø.

Hva gjør første

Hvis en rose knopper eller blader slår brun og tørke ut de er døde og kan ikke lagres. Det er normalt for roser til noen ganger har begge knopper og blader dø. Sletting av alle døde blader og knopper til 1/4 tommers over nærmeste fem-leaf klyngen. Dette hindrer råtnende, insekt infestation og sykdom. Bag eller brenne borekaks for å unngå spredning sykdom eller infestation.

Klima problemer

Uvanlig varmt og tørt vær kan drepe roser og delikat knopper. Øke frekvensen og mengden vann du gjør, og riggen en slags midlertidig skyggen for beskyttelse.

Sykdommer

Botrytis lys - også kjent som grå mold- og pulveraktig mugg kan noen ganger forårsake roser og knopper å visne og dø. Botrytis lys er preget av en grå mold, mens pulveraktig mugg vises som en hvit, pulveraktig substans. Behandle og kontrollere både sykdommer ved sprøyting regelmessig med en bredspektret soppdreper.

Pest problemer

Flere skadedyr kan skade og drepe både roser og knopper. Bladlus er små grønne bugs med klissete rester; Rose myggene er minuscule mygg-lignende insekter. Japansk biller er halv tomme skinnende grønne eller kobber-farget insekter. Disse skadedyr vises i uåpnet knopper og løvverk. Behandle med insektmidler eller insecticidal såper.