Hva vanlige planter er god i et Terrarium?

Ifølge forfatteren John Hoke betyr ordet "terrarium" "et sted på jorden." Et terrarium er egentlig en liten kabinett som former for planter kan holdes i et kontrollert miljø eller mini økosystemet. Fordi planter i et terrarium ikke er utsatt for luften utenfor, er alle anleggene levende kravene mye lettere å administrere. Det er mange valg for terrarium planter, og vanlige planter kan trives i denne liten lukket miljø.

Ting å huske

Når du velger planter for et terrarium, husk på at de ikke må være overfylt inni skapet slik at de kan vokse tilstrekkelig. Spesielt størrelsen på terrarium oppmerksom når du velger planter å sikre at de har nok plass til å vokse. Lukket terrariums bør aldri bli overwatered, som de skape sine egne fuktighet. Hvis terrarium er små og tørr, vann annenhver uke. Små fuktig terrariums bør være vannet om en gang i uken.

Mange ulike planter kan brukes i terrariums; planter som har en tett og lav vekst er best. Terrarium planter må kuttes på tips for å holde dem liten nok for beholderen brukes.

Solrik og tørr Terrariums

Solrik og tørr terrariums kan være den enkleste å håndtere fordi de krever lite omsorg og bare lyset Pottejorden. Vanlige planter for denne typen terrarium inkluderer mange ørken planter. Velg ørkenen kaktus, air bregner eller planter, liten aloe og saftige planter. Vanlige planter som også fungerer bra i disse terrariums er jade planter og høne-og-dama planter. Velg sukkulenter som tåler tørre miljøer ved bygging av denne typen terrarium.

Moderat lys og fuktig Terrariums

Et terrarium kan også bli fylt med sol-elskende planter oppretter noen fuktighet eller fuktighet inne lukket miljø. Velg asparges bregner, kløverne eller andre små varianter av bregner. Irsk moss fungerer godt i disse terrariums, som bønn planter, edderkopp planter, miniatyr afrikanske fioler, baby tårer, miniatyr holly, engelsk eføy, snikende Charlie og miniatyr begonier. Legge til boxwood et terrarium med disse forholdene, men sørg for å trimme den ofte for å holde det liten nok for miljøet.

Relaterte artikler

  1. Vanlige planter for en svært liten Terrarium
  2. Hva vanlige hengende planter tiltrekke Hummingbirds?
  3. Hva er vanlige planter i South Carolina?
  4. Hva gjør en god grensen busk?
  5. Hva slags planter bor i gresslettene?
  6. Hvordan å trykke vanlige planter i lampe olje
  7. Hva slags planter til bruk for landskapsarbeid
  8. Hva slags planter gjør en god sikring å gi personvern?
  9. Hva slags Planter bør jeg bruke for sukkulenter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*