Hva størrelse septiktank trenger jeg?

November 4

Hvis du planlegger et byggeprosjekt fra et kommunalt område, må du sannsynligvis ta planer for en septiktank og feltlinjer. Plasseringen og antall feltlinjer avgjøres av percolation test (også kalt en perc eller perk test) og lokale koder. Størrelsen på septiktank kan baseres på vannforbruket eller hjem størrelse.

Ved vannforbruket

Det finnes en rekke metoder for beregninger for å finne størrelsen tank kreves eller nødvendig for ditt hjem. Den mest nøyaktige og pålitelige måten er med vannforbruket. Størrelsen på septiktank kreves er basert på hvor mye vann det vil håndtere og i sin tur vil være spredt inn i feltlinjer. Det bør bemerkes at i mange deler av landet, er minimumsstørrelsen tanken tillatt 1000 gallon. Basert på det totale vannforbruket ditt hjem, er følgende en anbefalt tankstørrelse.

Opptil 500 gallon per dag: 900 gallon tankOpptil 700 gallons per dag: 1200 gallon tankOpptil 900 gallons per dag: 1500 gallon tankOpp til 1240 gallons per dag: 1900 gallon tank

Beregninger av huset størrelse

En mindre nøyaktige guide til å beregne størrelsen på tanken er antall soverom i ditt hjem. Disse beregningene forutsetter alle soverom vil være opptatt og basere det estimerte vannforbruket på disse dataene. Hvis du bor alene i en tre roms hus, blir disse beregningene av. Begrunnelsen for å bruke disse beregningene er at en ny eier kan oppta alle rommene og tanken må ha en tilstrekkelig størrelse å håndtere belastningen. Nedenfor er anbefalte tanken størrelser basert på antall soverom.

Ett eller to soverom: 750 gallon tankTre soverom: 1000 gallon tankFire soverom: 1200 gallon tankFem eller seks soverom: 1500 gallon tank

Anslått kostnad

Som med alle materialer eller tjenester, kan kostnadene variere mye avhengig av hvor du bor og markedsforholdene. Vi vil anta du planlegger å bruke en konkret septiktank for planlegging. Dette er langt den vanligste og har en lang levetid. Gjennomsnittlig 1000 gallon septiktank vil koste deg mellom $500 og $700. Hvis du vil flytte til en 1250 gallon tank, bør du forvente å betale minst en ekstra $100. Hvis tanken er riktig størrelse kan du forvente å måtte rense den ut hver tre til fem år. I gjennomsnitt vil det koste deg mellom $75 og $150 har tanken tømt.