Hva spiser Celastrus Orbiculatus?

November 6

Hva spiser Celastrus Orbiculatus?

Med frø distribuert av fugler som spiser det, Oriental bittersweet, også kalt Celastrus orbiculatus, har vært økende i USA siden introduksjonen i 1860. En vinranke fryktet for sin evne til å raskt kjøre forbi et landskap og sin hang til å fortrenge innfødt, amerikansk bittersøt, anlegget kontrolleres bare gjennom menneskeskapte tiltak.

Orientalske Bittersweet

Celastrus orbiculatus er det vitenskapelige navnet for Oriental bittersøt, også kalt asiatisk eller japansk bittersøt. Dette løvtre staude vokser som en klatring vintreet og strekker seg så mye som 60 fot i luften, kronglete sine brune vinstokker rundt planter, trær eller strukturer. Orientalske bittersøt ligner amerikanske bittersøt men kan være preget av forskjeller i plasseringen av sine kvinnelige blomster som er gruppert i grupper på tre eller syv nær krysset av stammen og gren mens amerikanske bittersøt har klynger av flere blomster.

Fuglemat

Verdifulle vinter matkilde, Oriental bittersøt spises av en rekke fugler, inkludert New, chickadees, mockingbirds og europeiske stær. Selv om mennesker ikke vanligvis spiser frukt, har utdrag fra vintreet historisk blitt brukt i Kina og Sør-Amerika som en behandling for en rekke plager, inkludert revmatoid artritt, mageproblemer, kreft og betennelse. Ekstraktet er også brukt som et insektmiddel og landbruket insektmiddel.

Skadedyr

Introdusert i USA som en dekorativ prøven, er orientalsk bittersøt sjelden - om noen gang - mål som matkilde av insekter. Med ingen skadedyr å holde den i sjakk, vokser vintreet raskt. Som et resultat, anses en invasiv, skadelige ugress i alle stater der den vokser. Anlegget Folkemasser kraftig ut konkurrerende planter og ofte smothers andre prøver med sin glupsk appetitt for ekspansjon.

Biologisk kontroll

Trær som vokser Celastrus orbiculatus bli vektet med vintreet, ofte resulterer i snapping av lemmer, spesielt i høy vind eller alvorlig vinterforhold. Når en klatring anlegget er ansett som en plage, forfølge forskere vanligvis biologiske kontroller i form av insekter - ofte importert fra andre land - slippes ut i miljøet å spise anlegget. Ingen slik biologisk kontroll, men finnes for orientalsk bittersøt. Kjemisk og mekanisk og manuell metoder er tilgjengelig for å kontrollere vintreet. Disse metodene omfatter trekke liten vinstokker for hånd, cutting større vinstokker hagesaks og bruke plantevernmidler.