Hva som forårsaker blomstene på kutt roser fall Over?

August 23

Hva som forårsaker blomstene på kutt roser fall Over?

Roser, enten levert av en blomsterhandler, kuttet fra din hage eller kjøpt på en matbutikk, ofte ha blomstrer som faller over hvor blomsten møter stammen. Når du forstår hvorfor dette skjer, kan du ta noen enkle trinn for å unngå dette og rehydrate blomster som har falt over.

Innestengte luften

Den andre en rose er kuttet, inn luft stammen. Denne luften hindrer vann fra riktig fuktighetsgivende rose. Gi rose renset en fersk kuttet under vann med en skarp kniv på en 45 graders vinkel blader en perle av vann på stammen, holder luft inn stammen som du overføre det til en sterile containeren fylt med vann og floral konserveringsmiddel.

Uriktig Hydration

Friske snitt roser trenger å hydrat i varmt vann som er ca 100 grader F når rosene plasseres først i vann. Denne behandlingen av roser bør ta 3 til 4 timer. Det varme vannet styrker ut noen luft som har vært fanget i stammen og grundig hydrater rosene.

Dårlig kutte

En veldig skarp kniv eller saks må klippe woody stilkene av roser. Med en sløv kniv eller saks kan knipe stammen og følgelig rose mottar ikke vannet må være hydrert.

En enkel fastsette

Blomster på kutt rosene som har falt over kan bringes tilbake til sin opprinnelige prakt så lenge de ikke blir stående uten tilsyn for lenge. Etter en tomme av stammen er fjernet med en fersk kuttet, er steg stammen plassert i flere inches kokende vann i 10 sekunder. Denne prosessen styrker ut innestengte luften og lar steg ta i alle vann det er behov.