Hva slags tre trenger jeg å bruke til å legge Vinyl ned?

July 17

Hvis du installerer en ny etasje, være vinyl førstevalget. Det er relativt rimelig i forhold til andre typer gulv, og det er også tilgjengelig i mange ulike mønstre og farger for å matche ditt innredning. Hvis du er bekymret om hvilken type gulv eller tre skal være underlayment for vinyl, ikke bli. Høyst typer av tre og andre gulv er egnet for legging vinyl.

Vinyl gulv

Legging en vinyl gulv er vanligvis en rask måte å dekke et gulv, og gjennomsnittlig hus kan vanligvis installere det på egen hånd. Det er ofte funnet i vaskerom, gjørme rom, bad og kjøkken. Du kan installere et stort stykke vinyl gulv, eller du kan legge vinyl fliser. Vinyl fliser er lettest å installere - spesielt peel-og-stick variasjonen.

Eksisterende gulv

Eksisterende gulv er mest sannsynlig en egnet overflate gjelder vinyl. Det bør imidlertid være i god form, tørr, nivå og ren. Hvis du installerer vinyl i badet, kjøkkenet eller Klesvask-rommet, kan du ta det gamle gulvet Kontroller at underlayment ikke er vann-skadet. Hvis det er, finne årsaken, reparere avløp problemer og erstatte berørte sub gulvet.

Tre Sub gulvet

Du kan legge vinyl over alle typer tregulv. Faktisk kan du installere den rett over tre sub gulvet. En grunnleggende 1/4-tommers kryssfiner sub gulvet er egnet for vinyl, er materialer av høyere lavere lag. Fylle sømmene mellom og fylle i noen lav kapasitet med utjevning sammensatte. Etter det tørker, glatt med 100 korns slipepapir så vinyl obligasjoner til dette området.

Andre Tips

For å gi gulvet et mer profesjonelt utseende, kan du fjerne skoen molding før du installerer vinyl. Deretter erstatte den etter installere gulvet. Du bør også klippe av litt bunnen døren jamb og andre døren foringsrør som ikke kan fjernes. Kutt akkurat nok så vinyl kan skyve under.