Hva slags kunstig lys min hardfør Hibiscus borekaks trenger innendørs vinteren?

Hva slags kunstig lys min hardfør Hibiscus borekaks trenger innendørs vinteren?

Hibiscus planter har bred, fargerike blomster, frodige tropiske planter og selv vegetabilske-lignende vekster. Hibiscus, som noen woody anlegg, gir en mulighet for skjæring og heie. Disse er følsomme planter, skjønt, og gjør best i høyre potting jord og beskyttet heie steder. Holde dem innendørs om vinteren, i riktig belysning, for beste suksess.

Ta stiklinger

American Horticultural Society bemerker at hibiscus planter rot fra borekaks med høyre timingen og omsorg. Ta stiklinger av mykt tre i begynnelsen av sommeren før blomstrende begynner. Klipp 1 1/2 - til 2-tommers stammer av vekst med minst to par blader. Kutte spissen av hver klippe og de laveste sett blader og bore hull i bunnen av stammen med en blyant eller annen spiss gjenstand. Skrape noen bark av bunnen 1/2 tommers for å kutte.

Potten og jord

Dypp nederst 1/2 tommers hver kutte i et rooting hormon før deg potten det. Fyll en stor gryte med perlitt og starter jord, i like deler, gi borekaks lys, fin og fuktig base. Skyv borekaks 1/2 tommers i jorden. Sette potten i en plastpose for varme og fuktighet og vedlikeholde fuktighet i jorda med daglige Pottejorden. La plastposen åpen i 10 minutter hver dag for å gi borekaks luften.

Innendørs plassering og belysning

Hibiscus planter trenger full, lyse sol når etablert, men de brenne og overopphetes i direkte sol som borekaks. Holde hibiscus borekaks inne i huset, fra lyse, harde vintersolen. Gi dem 12-13 timer med kunstig lys hver dag og holde dem fra ildsteder eller oppvarming vents de tørr luft og jord.

Kunstig belysning

Innendørs gartnere har en rekke valg når det kommer til innendørs lys. Standard overhead lysrør fungerer bra men avgir liten eller ingen varme. Supplere med halogenlamper og mindre tabletop lamper for mer lyseksponering. Webområdet voksende kanten anbefaler både myk og kjølig hvit lyspærer for rødt og blått lys bølger, som oppmuntrer ulike stadier av vekst. Angi 20 til 40 watt lys per kvadratfot rommet plass å gi hibiscus borekaks lyset de krever for vekst.

Relaterte artikler

  1. Trenger min hardfør Hibiscus borekaks spesielt lys før jeg kan plante dem neste vår?
  2. Hva slags kunstig lys er bra for planter?
  3. Hva slags tre er min tregulv?
  4. Min hardfør Hibiscus blomstrer ikke
  5. Hvordan finne ut hva slags vakuum vesker mine vakuum behov
  6. Kan vokse planter med kunstig lys i stedet for sollys?
  7. Når hardfør Hibiscus vises i våren i sonen 5A?
  8. Hva slags lys for min innendørs tomatplanter?
  9. Hva slags insekter forårsaker vanligvis problemer med Hibiscus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*