Hva slags blomster er Snapdragons?

May 17

Hva slags blomster er Snapdragons?

Feste dragons (Antirrhinum majus) er fargerik tillegg hager gjennom hele USA. Disse seig ettårige kommer i en rekke forskjellige størrelser og former, fra rock garden hybrider på 6 inches i høyden til høye varianter som nå 2 til 3 fot. Feste drager er innfødt til Middelhavet Europa, og de kan tåle en rekke jord og lys, noe som gjør dem egnet for nesten alle hage. Som mange andre hage ettårige, de kommer i en rekke lyse farger og former, men deres unike blomsten type gjør dem et spesielt tillegg til noen plante.

Klassifisering

Disse plantene er medlemmer av Antirrhinum slekten, også kalt dragon blomster. Denne slekten var en gang klassifisert med figworts. Nå faller under plantain familie, og fest drager er faktisk fjernt beslektet til foxglove (Digitalis purpurea). Som de fleste andre medlemmer av Plantaginaceae, snap drager har kapsel-formet pods og produserer frø hvert år.

Struktur

Snap dragon har en unik blomst struktur som gjør det skiller seg ut fra andre medlemmer av samme familie. Der de fleste blomster består av flere forskjellige petals, kronblader og kronblader i snap dragon har delvis smeltet danner en tube figur. Skjemaet blomster på det som kalles en raceme, eller endret blomsten pigg. De er knyttet direkte til en største stammen via lille "stemlets" eller pedicles, i stedet for voksende av separate stammer som daisy.

Symmetri

De fleste planter produserer symmetrisk blomster som kan deles i to like deler ved å tegne en linje gjennom midten. Snap dragon blomster asymmetrisk og kan ikke deles på denne måten. Faktisk, måten at snap dragon blomster skjema betyr at det kan være vanskelig å finne to blomster som er helt like, selv på samme plante. Resultatet er en unik blomst med sin egen spesielle sjarm.

Variasjoner

Alle snap dragon blomster er av samme typen standard, finnes det noen variasjoner mellom blomstrer i ulike varianter. Planter som produserer blomster lik de i vill fest drager kalles "munn-type" varianter. Deres blomster ligne lille drage ansikter som kan bli presset for å gjøre blomst røret åpne og lukke. Mange av de showier hage variantene har en annen type blomst, men. Disse kalles "åpne ansikt" eller "butterfly-type" blomster. De produserer skarpere kronbladene på slutten av en lang smeltet rør. Denne type blomst gir mer farge i hagen, men ser ikke ut som mye som en drage.