Hva papirene å sette i et trygt hjem

December 12

Hva papirene å sette i et trygt hjem

Å vite hvilke dokumenter som skal lagre i ditt trygt kan bety forskjellen mellom panikk og rolig håndtering stressende situasjoner som brann, tyveri eller bestått av en kjær. Lagre viktige papirer i en låst, vil brann bevis trygt få dokumenter lettere å finne og hente ved behov. Trygge vil også gi fred i sinnet, siden du vet dokumentene vil være beskyttet fra nysgjerrige øyne.

Personlig ID

Bruk din brannsikker safe filen pass, trygdekort, fødselsattester og andre personlige ID-dokumenter som ikke trengs på daglig basis. Dette vil redusere sjansene for identitetstyveri, i tillegg til å beskytte dokumenter for fremtidig bruk. Identitetstyver mot identiteten din for å gjøre falske dokumenter for ulovlig bruk i tillegg til å stjele pengene dine.

Økonomiske dokumenter

Som med personlig ID dokumenter, bank bøker, kredittkort, lager sertifikater, obligasjoner, skatteopplysninger, kan kontonumre og andre informasjonsformål dokumenter brukes av identitetstyver tilgang til dine kontoer eller misbruke din identitet. I tilfelle tyveri anbefales det du har tallene skrevet ned separat fra de opprinnelige dokumentene for referanse. Denne listen over tall samt alle originaler som ikke trengs for daglig skal også være sikret i et trygt hjem.

Viktige dokumenter

Lagre gjerninger, titler, wills, forsikring og boliglån dokumenter i et trygt hjem. Disse dokumentene er ikke lett utskiftbare og inneholder viktig informasjon som må refereres i fremtiden. Opprettholde en beholdning av verdisaker hjemme eller besittelse sammen med serienumre og bilder. Lagre denne informasjonen i en egen fil i trygge. Disse dokumentene er å fortelle en elsket én eller fullbyrder om, i tilfelle de trenger å åpnes i ditt fravær.

Medisinske journaler

For personvernet, bør alle medisinske poster som du har i din besittelse også holdes i en safe. Dette kan omfatte test-resultatene som ble oppnådd per post, kopier av postene du har mottatt fra leverandøren din lege eller helsevesenet. Dette beskytter informasjon som du ikke ønsker å avsløre om helse, medisinske tilstander, eller valg av helseinstitusjoner. Hvis du har vedtatt en levende vil, holde det med det medisinske postene.