Hva kan jeg gjøre for å gjøre min Knotty Pine kjøkkenskapet ser bedre?

July 15

Hva kan jeg gjøre for å gjøre min Knotty Pine kjøkkenskapet ser bedre?

Knotty pine har sitt eget særpreg, som gjør det attraktivt å mange huseiere. Men tar tid sin toll på finish. Fett fra matlaging flyter i luften og bosetter seg på kjøkkenskapet, opprette en matt finish. Foruten den fett faktoren låne klissete fingre også en hånd for å gjøre skap skitne og skjemmende. Skap er dyrt å erstatte, men det finnes måter å makeover skap for et friskt utseende.

Vask

Ditt knotty pine skap kan skyldes for en god vask å bringe tilbake det opprinnelige utseendet. Forberede en gallon av varmt vann, 2 ss. tyggegummi terpentin og 4 ss. kokt linolje. Vannet bør være varmt nok for deg å bære gummihansker for å beskytte hendene. Ikke bli for langt foran deg selv å gjøre dette prosjektet, i stedet, rengjøre skap i deler. Rengjøring i inndelinger kan du vaske, tørr og buff med en myk klut for hvert trinn før du går videre. Vann tørkes på egen hånd er ikke bra for naturlig treverk. Ren skap regelmessig for å unngå fettete buildup.

Endre maskinvare

Det kan være tid for å endre CAB maskinvaren for et nytt utseende. Smijern maskinvare er tilgjengelig i mange forskjellige stiler og er ofte forbundet med knotty pine. Hvis hengslene er skjult, bytte hengslene ut med de som viser over døren. Hengsler som er utformet for å bli sett på døren fronter kan være intrikate eller vanlig i sin design. Velg Ny trekker tilsvarer utformingen av hengslene.

Sjablong eller gni på påstrykningspapir

Sjablonger og overføringer legge farge og stil til skap. Forberede skap før stenciling med en god rengjøring for å fjerne eventuell akkumulering av skitt. Velg sjablonger eller overføringer for å utfylle kjøkken temaet. Sjablonger krever håndverket maling og en sjablong pensel. Hvis mer enn én farge som brukes i én sjablong, er tørketid mellom farger også en vurdering for lengden på prosjektet. Gni-on overføringer er raskere å bruke siden overføring må bare være gned på kabinettet bruker en pinne som vanligvis er inkludert i pakken.

Maling

Maling kan være svaret på at kabinettene ser bedre. Velge en jord tone farger som grønn, og male rammen av skap samtidig la dørene med deres naturlig finish. Grønne rammen gjør en attraktiv bakgrunn for døren fronter. Før maling knotty pine, må noen knute hull fylt med tre sparkel og glattet over bruker middels-korns slipepapir. En maling primer er også nødvendig for å sikre etterbehandling maling overholder skap.