Hva kan jeg bruke for rengjøring av briller?

March 29

Briller forlange bestandig rensning siden de samler støv fortløpende og kan også bli plaget med vannflekker og skitt. Når du skal rengjøre briller, har du flere alternativer for rensemidler. Du må også utvise forsiktighet siden upassende rensning kan ripe linser.

Mikrofiberklut

En mikrofiberklut er en klut som inneholder svært liten Syntetiske fibre, nyttig for rengjøring sensitive overflater som kameralinser og briller. Mikrofiberkluter ikke vil ripe briller, og rens, du kan fjerne skitt og støv med bare klut og varmt vann. Lett bruk vannet på linser, og bruk din mikrofiberklut for å tørke forsiktig i sirkulære bevegelser.

Såpe og vann

For en mer grundig rengjøring, plassere en liten dab av flytende såpe på hver linse. Bruk en ren finger å skumme såpen over hele indre og ytre overflaten av hver linse, og skyll med vann. Tørk linsene forsiktig med en mikrofiberklut eller vev å hindre vann småblødninger. Ikke bruk slipende kluter eller papir håndkle som dette kan ripe linser.

Vodka

Vodka kan virke som en ortodoks rensemiddel, men det kan effektivt fjerne smuss og skitt fra briller, ifølge Reader's Digest. Bare dyppe en myk klut eller vev i noen vodka, og tørk linsene innvendig og utvendig. Prøv å dempe kluten uten helt soaking det siden du bare trenger noen dråper vodka å få jobben gjort. Skyll linser med vann og tørr.

Tannkrem

Tannkrem er nyttig for reparasjon riper linser. Start ved å rense din glass med vann, og bruk en myk klut til å dekke hver linse med tannkrem. Bruk bare en dab tannkrem på hver linse, og arbeide lim inn hele overflaten av gni i sirkulære bevegelser med din klut. Tørk bort lim med en fuktig klut, skyll og tørk.