Hva jeg blander i min jord når Planting ettårige?

January 22

Hva jeg blander i min jord når Planting ettårige?

De fleste ettårige er fantastisk og herlig enkelt å vokse. Ettårige planter, som andre planter, har grunnleggende behov for å vokse i friske eldre planter: vann, luft, sollys og tilstrekkelig jord. Avhengig av hvor planting må du kanskje endre jord.

Grunnleggende

Mange ettårige er oppvokst i veksthus eller hage sentre, pakket i grunnleggende potting jord i små potter. Disse plantene er ofte endret med gjødsel å oppmuntre rask blomstrer. Potting jord er vanligvis en kombinasjon av sphagnum mosen og gjødsel pellets for rask og uhemmet rot vekst.

Behov

Ettårige er rask dyrkere, opplever deres hele livet syklus innen en voksende sesongen. For en solid plante med flere blomster, gi røttene av anlegget plass til å vokse raskt. Jord kan endres med sphagnum mosen, kjent som torv moss; Legg til en håndfull av kompost i planting hullet i leire eller sandholdig jord.

Tillegg

Syre-elskende ettårige, som impatiens, må et lite løft fra noen filler furu bark. Alkaliske-kjærlig ettårige, som sweet pea, kan ha nytte av litt lime pulver i jord. Alltid mulch rundt årlige etter planting, for å holde røtter tørker ut.