Hva forårsaker min ovenpå kjøkkenvask til klukke når vaskemaskinen i kjelleren avløp?

August 11

Hva forårsaker min ovenpå kjøkkenvask til klukke når vaskemaskinen i kjelleren avløp?

Ditt hjem Rørleggertjenester er en levende struktur av vann og luft som kobler hver innslag i huset. På den ene enden er vannforsyning fra et godt eller kommunale system, og på den andre enden avløpsvann avslutter offentlig kloakknett eller septik systemet. Hvis vasken gurgles når du starter tøyet, kan problemet ikke være en tette avløp, men problemet på vent.

Støvsugere og ventiler

Vann presser i husholdningenes vann systemer ved hjelp av en individuell vel pumpen eller press fra opphøyet vannforsyning i kommunale vanntårn. Sanitær kloakk og septik nedenfor huset avløp bære avfall unna, men gravitasjon bare leverer en del av energien som trengs for å flytte det ned. Avløpsvann fra kjøkkenvasken reiser gjennom en U-formet rør kalt en felle som holder tilbake nok vann til å holde gassene som metan, utvikler i avløpsvann fra sikkerhetskopiering inn i huset gjennom avløpet. Gjenværende avløpsvann går ned i kjelleren kloakk oppkobling, skaper det et vakuum mellom fellen og kloakk uttaket som må bli løst før avløpsvannet kan fortsette på vei til kloakk uttaket. Ventilen, et vertikalt rør som strekker seg til taket, gir luft å lindre vakuum og skaffe en rømningsvei for skadelige gasser.

Vaskemaskiner

Vaskemaskinen din opererer gjennom en progresjon av sykluser, tegning rent vann og utvise brukt vann til kloakk. Hvis vaskemaskinen din i kjelleren er plassert rett under eller innen 10 fot av kjøkkenvaskens posisjon i første etasje, deler den sannsynligvis en ventil med kjøkkenvasken samt andre inventar som ligger innenfor 5 fot av ventilen. Hver gjenstand langs felles ventilen trekker luft som det drenerer. "Trekning" av vaskemaskinen, i motsetning til en vask eller kommode, men er ikke konsekvent, men varierer hvor maskinen er i syklusen.

Hindringer

Gassen som stiger på vent er organisk og varme. Åpne kanaler på taket trekke merkelig små dyr og fugler, spesielt i kaldt vær. I tillegg til fuglereder, kan små dyr fanget av plutselige downdrafts i kanaler forårsake tresko. Lokale koder kan kreve vents å stige over taket linjene eller å bli avkortet for å minimere risikoen for tette av kriterier. I områder der temperaturen faller under frysepunktet, kan fuktighet i ventilerte gasser danne is demninger på toppen av ventilen eller i en uisolert taket. Fordi avløp og vent ett røret eller bunke, kan sakte tette på Manhattan også blokkere ventilen.

Effekter

Når ventilen tresko, den negative trykket skapt av avløpsvann trenger en alternativ måte å lindre voksende vakuum i sakte. Fellene, hindret av et par kopper vann, tilbyr enkel. Kjøkkenvaskens små felle gurgles som trekker vannet i de viktigste avløpet, som en erstatning vent.