Hva er tilskudd for ombygging for funksjonshemminger?

August 12

Tilskudd er tilgjengelig på statlige og føderale nivåer som kan brukes å remodel boliger og andre bygninger for personer med funksjonshemninger. Søkere må oppfylle kravene til granter. Mottakere av disse tilskudd til remodeling for funksjonshemninger ikke har til å tilbakebetale awards unntatt i tilfeller hvor det er brudd på vilkårene i avtalen.

VA spesialtilpassede bolig for veteraner

Veteraner som deaktiveres kan søke om tilskudd å remodel deres bolig for tilgjengelighet og større uavhengighet. Institutt for Veteran Affairs sponsorer disse tilskudd. Tilgjengelig tilskudd er spesielt tilpasset Housing Grant (SAH, $50.000 maksimal grant beløpet) og spesielle hjem tilpasninger Grant (SHA, 10.000 maksimal grant beløpet), begge gis til veteraner med service-relaterte funksjonshemminger. Hjem forbedringer og spesielle endringer Grant (HISA) er tilgjengelig for veteraner som har tjenesterelaterte ($4,100 maksimal grant beløp) og nonservice ($1200 maksimal grant beløp) motorikk. HISA tilskudd kan kombineres med SAH og SHA tilskudd.

Tilskudd til stater for bygging av staten hjem anlegg

USA kan motta tilskudd fra Institutt for Veteran Affairs å konstruere hjem fasiliteter for å gi omsorg for veteraner. Disse tilskudd kan også brukes til å gjøre nødvendige endringer å utvide eksisterende bygninger for å møte sykehjem omsorg standarder. Stater som gjelder må forsikre at fasiliteter kjøpt eller bygget med midlene på tilskuddet vil være statlig eid og brukes hovedsakelig av veteraner.

Svært lav inntekt House reparasjon programmet

Boliger som må bli omformet til å huse personer med funksjonshemminger kan bli finansiert av en bevilgning under hjem reparasjon lån og Grant Program. Disse tilskuddene er sponset av USDA og Rural utvikling. Grant beløpene kan nå opp til $7500 og kan kombineres med lån fra samme program eller andre kilder. Søkere må oppfylle inntekt krav for å bli kvalifisert. Imidlertid gi mottakerne må betale tilskudd tilbake hvis hjemmet er solgt innen tre år etter akseptere gi penger.