Hva er størrelsen på PVC-rør brukes for kjøkkenvask avløp?

March 22

Hva er størrelsen på PVC-rør brukes for kjøkkenvask avløp?

Når du installerer et nytt kjøkken vask avløp eller reparere en gammel lekker en, må en bestemt størrelse drainpipe. Denne datakanalen er standardstørrelsen for alle kjøkkenvasker. Det gir riktig mengde flyt renne en kjøkkenvask under tung bruk. Siden alle kjøkken bruker denne størrelsen på røret, er det best å feste med det under noen reparasjoner. Dette reduserer sjansen for problemer som matchet rør nedover veien.

Kjøkken avløp deler

I kjøkken vasken er delt i flere deler, hver med et tydelig formål. Den første delen er avløp kurven. Dette er en todelt del montert inn i vask bassenget avløp hull. Den inneholder en skål som sitter på toppen av vasken avløp hullet, en gjenget stykke rør, vaskemaskin og låsemutteren. Låsemutteren og skive sikre presset på vasken. Drainpipe kobler den gjengede delen av rør på avløpet under vask bassenget. Dette er delen som angår deg når du erstatter et avløp. T

Kjøkken Drainpipe tilkobling

Kjøkken drainpipe kobler til renne under vasken. Drain har en gjenget rør stikker ut under låsemutteren som sikrer avløpet til vask bassenget selv. Drainpipe trådene på dette røret med en kontakt. Siden røret er 1 1/2 tommers diameter, er kjøkken drainpipes også 1 1/2 inches i diameter. For å koble drainpipe, kan du bruke en solid metall eller messing kontakten på slutten av et stykke PVC drainpipe. Tråden og trekk tilkoblingen for å sikre drainpipe.

P-Trap Design og skalering

Den neste delen å bry deg med, er P-trap. Dette er P-formet avløp fiksturen koblet til drainpipe. Den er laget av to U-formet PVC fittings, med en lengre end enn den andre. Beslag også måler 1 1/2 inches og koble direkte til drainpipe. Dette er fortsatt en del av avløpet, er det viktig å beholde alle rør størrelser. Denne ensartethet sikrer avløpet flyter riktig og hindrer tresko.

Drain Line rør

Den neste delen av avløpet er røret koble P-trap til viktigste avløpsrøret. Denne datakanalen er vanligvis 1 1/2 inches i diameter. Men har mange boliger 2-tommers drenering rør. Hvis dette er tilfelle, må en redusert foring koble rørene sammen. En 1 1/2 tommers til 2 tommers redusere foring er det riktige valget her. Sikre 1 1/2 tommers slutten kjøkken drainpipe og 2 tommers diameter slutten hjemmet viktigste drainpipe.