Hva er poppel?

November 21

Hva er poppel?

Poplene er et antall arter av løvtrær. Arter av poplene omfatter hvit, skallet, sumpen, Lombardia, Carolina, øst og Sør poplene. Quaking aspen og i bigtooth aspen er også poppel familiemedlemmer.

Utseende

Med litt variasjon mellom artene er bladene poppel trær noe hjerte-formet i skjemaet. De fleste poppel-arter vokser til mellom 70 og 90 fot høye ved forfall.

Vekst vaner

Poplene vokse relativt raskt. Noen arter, som Lombardia poppel, er slank og oppreist i form, mens andre, som de østlige og sørlige poplars, kan vokse til massive størrelsen med kofferter 4 fot i diameter.

Reproduksjon

Blomster av aspen trær er iøynefallende og i lang, tynn catkins som henger ned fra greinene av trærne. Frukten av osp er en kapsel med frø inni som har hår på dem så frøene kan utbetales av vinden.

Bruker

Poplene brukes ofte som en skygge og dekorativ treet i landskapsarbeid. Tre av de fleste poplene er myk og ikke veldig holdbare. Poppel tre kan brukes til å lage bokser, kasser, lekte og tre ware. Veden brukes ofte til å lage førsteklasses papir.

Hybrider

Mange hybrider poppel-arter, både naturlig forekommende og menneskeskapte, er ofte funnet i hele Nord-Amerika. Disse inkluderer Jackii poplene, Euramerican poplene, Bernard poplene, parry og lanceleaf cottonwoods og Berlin eller russisk poplene.

Tulip poppel

Tulip eller gul poppel, oppkalt etter unike form av sine blomster, som minner om tulipaner, er ikke en ekte poppel. Det er faktisk medlem av magnolia familien.