Hva er naturlige produkter for desinfisering travertin benkeplater & dusj?

July 27

Hva er naturlige produkter for desinfisering travertin benkeplater & dusj?

Travertins varme farger og interessant tekstur gjør det et attraktivt valg for moderne gulv, dusj vegger og benkeplater, men det krever spesialisert omsorg. Travertin er en naturlig stein, men det er mykere enn granitt og er lett etset av syrer, inkludert vin, fruktjuice eller eddik. Det ligner på marmor og kalkstein. Travertin fungerer best i pulver rom og lite trafikk.

Daglig omsorg

Travertin, som alle naturstein, har en hard overflate som er mye mindre til bakteriell vekst enn andre overflater, som. Rengjør den regelmessig med varmt vann, stein rengjøringsmiddel eller en mild flytende oppvaskmiddel å holde det bakterie gratis. Bruk en mild skrubbe børste til å rengjøre grout og flis overflaten. Mest naturlig stein overflater nytte en sealer. Kontakt produsenten for informasjon om tetting din travertin benkeplater eller dusj.

Naturlig desinfeksjonsmiddel

For å desinfisere travertin flis, bland 1/4 kopp Hydrogenperoksid i en sprayflaske med vann. Spray løsningen på flisen og vente 20 minutter før skylling. Hydrogenperoksid er en naturlig bakteriedrepende agent laget av vann og oksygen. Det dreper bakterier av oksiderende dem og er sikker for bruk på travertin overflater. Hydrogenperoksid fjerner mold og mugg også.

Alternativer

Ammoniakk er også anbefalt for bruk på marmor og travertin og er en effektiv desinfeksjonsmiddel. Bland 1/2 kopp ammoniakk med 1 gallon av vann og svamp på travertin overflaten. Skyll godt og tørke umiddelbart for å rense og rense overflater. Ammoniakk, som en naturlig renere, caustic mer enn hydrogenperoksid og kan irritere huden og øynene. Kjøre en fan og åpne et vindu mens bruke ammoniakk til ventilasjon.

Advarsel

Eddik er regnet som en av de beste naturlige rengjøringsmidler i mange programmer, men kan permanent etse travertin. Andre naturlige surt rengjøringsmidler, som sitronsaft eller sitrusfrukter, kan også forårsake skade. Bruke mildt renset med en nøytral pH når rengjøring travertin. Vanlig varmt vann er ofte alt som kreves.