Hva er Larven fiender?

April 22

Hva er Larven fiender?

Hunnene er en lubben, næringsrik og utrolig langsom medlem av insekt familien, som gjør det populære snacks for mange større skapninger. Larvene er larvestadiet av insekter som sommerfugler, og er et lett mål for rovdyr på grunn av kroppen sin myke, saktegående, caterpillar blir ytterligere hindret av svært dårlig. Disse proteinrik insekter er svært lite næringskjeden og har mange fiender som fugler, små pattedyr, reptiler, amfibier og aften human.

Fugler

Larvene opprettholde sin energi hovedsakelig gjennom inntak av plantemateriale, blader, stilk, blomster og røtter, så disse squishy insekter er ofte funnet inching langs grener, sette dem i prime territorium skal jages av fugler. De skarpe nebbet av en fugl kan lett feste opp ormen som larve, og det er den ideelle snacks å dele med noen baby fuglene tilbake til reiret.

Små pattedyr

Små pattedyr, som Red (mus, ekorn og chipmunks) og pinnsvin, er høyt på listen over Larven fiender. Larvene tendens til å skjule i uansett omgivelser noenlunde tilsvarer fargelegging, og i noen tilfeller, brune av smuss og logger er et ideelt sted for dem å leve og bli funnet liten foraging skapning.

Reptiler og amfibier

Reptiler og amfibier, som øgler og frosker, basere flertallet av kostholdet på insekter, så de er en naturlig predator av caterpillar. Noen Larvene vil dvele nærmere vann kildene, gjør dem prime mål av disse skapningene.

Mennesker

Mennesker utgjør en av de største truslene mot Larvene fordi insekter er sett på som skadedyr som kan skape kaos på en favoritt frukt treet eller grønnsakshage. Larvene spiser stadig plantemateriale, og en stor infestation av insekter kan overvinne en plante. Du kan fjerne bugs - etterfulgt av squishing eller flytte--i små tilfeller og ty til kjemiske spray å drepe uønskede skadedyr i mer alvorlige infestations.