Hva er hull i min søtpotet Vines?

November 7

Hva er hull i min søtpotet Vines?

Skadedyr som spiser bladene av en søt potet vinranke skjermkvaliteten ikke bare estetisk appell, men de også skade anlegget som matkilde, noen ganger hindrer menneskelige eller husdyr forbruk.

Snegler

Snegler engstelig for et velsmakende måltid forårsake mange velkomponerte hull i bladene av søtpotet vinranker, spesielt i fuktig, skyggefulle områder. Kommersielle slug feller---i kvelden---er én måte å fange skadedyr; en annen er å plassere tallerkener øl anleggene. Tegnet av lukten av gjær i øl, snegler angi beholdere og drukne.

Weevils

Søtpotet weevils foretrekker fôring på røttene av anlegget, men tidlig i vekstsesongen---før røtter har dannet---voksen weevils kan hekker på bladene av vintreet. "Voksen vil mate på blader, lå sine egg på vinstokker og blader, og Larvene vil feed på stammen eller blad og forpuppe seg i vinstokker, sier International potet Center.

Andre skadedyr

Først og fremst et problem i Hawaii og Asia, søtpotet stilk borer angriper også blad av en vinranke, legge egg på undersiden av blad, stamme eller vine, med Larvene til slutt inn blad stammen, forårsaker det gul og dør. Andre skadedyr som skade søtpoteter og vinstokker er cutworms, leaf valser, blad ruiners og Sfinksen.