Hva er hensikten med et Cut-Off i en Fan?

January 21

Et cut-off er en svært viktig sikkerhetsfunksjon i fans og gadgets og apparater med fans. Funksjonen gjør det mulig for viftemotoren avsluttes når en farlig situasjon. Cut-off hindrer branner og skade motoren på grunn av uriktig ventilasjon. Når du kjøper varer for ditt hjem, er det lurt å tilbringe noen få dollar mer for å hente elementer som har funksjonen cut-off.

Cut-Off tilgjengelighet

Vanligvis når du kjøper en enhet, for eksempel en plass beregnet eller hjem ovn, angir emballasjen om enheten inneholder en cut-off sikkerhetsfunksjon. Det samme gjelder om liten gadgets, for eksempel en håndholdt hårføner eller andre verktøy som kule eller oppvarmede luften tvinges. Kunnskapsrike forbrukere se etter denne sikkerhetsfunksjon når beslutter hvilket produkt å kjøpe.

Romoppvarmere med vifte

Små Romoppvarmere med en vifte krever drivstoff og elektrisitet eller bare elektrisitet å produsere varme, er det viktig at alle modeller har en cut-off funksjon. På grunn av størrelsen og vekten av disse husholdningsapparater, de er slått over lett, som av små barn og kjæledyr. Brann kan starte i et plass Varmeapparat uten en automatisk cut-off funksjon som når apparatet tips.

Overoppheting forebygging

Noen apparater, store og små - har en termostat som slår av viften når apparatet overopphetes. Funksjonen forhindrer kostbare skade til en ovn motor, for eksempel. Funksjonen cut-off er også i mindre, rimeligere verktøy, for eksempel en håndholdt hårføner. Viften slås av når apparatet når en temperatur som kan skade motoren. Apparatet overopphetes når skjermer eller andre filtre er tett med rusk støter på en hindring.

Cut-Off forebygging

Følge vedlikehold instruksjonene på apparater og verktøy gjør det mulig for dem å vare lenger enn de ellers ville. Produsenter av små verktøy som hårføner inkluderer ofte produktet instruksjoner å feilfri fuzz, støv og annet rusk fra netting som omgir luftinntaket. Instruksjoner for Romoppvarmere og oscillerende fans gi retninger på plassering og bruk av apparater. Det er viktig å lese og følge produktets brukerhåndboken for å ivareta sikkerheten og riktig bruk av produktet. Dermed sparer penger over tid fordi du ikke trenger å bytte ut vare så ofte.