Hva er forskjellen mellom utvidet & ekstruderte polystyren?

November 26

Hva er forskjellen mellom utvidet & ekstruderte polystyren?

Ifølge University of Sør Mississippi, polystyren er en hard plast brukes til å lage en rekke husholdningsartikler inkludert hårføner, hvitevarer og klar plast drikking kopper. Polystyren er også laget i plast skum som er vanlig for pakking skjøre gjenstander.

Utvidet polystyren

Utvidet polystyren er en plast skum laget av små sammenkoblede perler. I løpet av produksjonsprosessen, er pentane gass blåst inn i skummet å oppnå det ferdige produktet.

Ekstruderte polystyren

Ifølge ekstruderte polystyren skum Association, er denne typen polystyren produsert under ekstremt varme temperaturer og trykk. Etter den kjøler, er det kuttet i ønsket form og størrelse. Ekstruderte polystyren brukes til kommersielle og bolig isolasjon, og også å gjøre plast skum kopper og plater.

Betraktninger

Begge varianter av polystyren er stivt termoplastisk skum produkter. Men på grunn av de forskjellige måtene de produsert, ekstruderte polystyren er en bedre isolator og adsorberes ikke så mye fuktighet som utvidet polystyren. Ifølge utvidet polystyren Molders Association er utvidet polystyren en perfekt lydisolering materiale og et godt valg for miljøbevisste byggherrer.