Hva er fordelen med flytende rengjøringsmiddel eller pulver vaskemiddel?

July 15

Hva er fordelen med flytende rengjøringsmiddel eller pulver vaskemiddel?

Når du gjør tøyet, du må undersøke en rekke faktorer, inkludert merke og duften av vaskemiddel bruke, hva syklus å bruke på vaskemaskinen din og hvor mye du bruker. En annen felles vurdering er om å bruke væske eller pulverisert vaskemiddel. Mange produsenter tilbyr både flytende og pulverisert alternativer å imøtekomme alle kundetyper. Både flytende og pulverisert vaskemidler har sine egne fordeler og ulemper.

Pulver levetid

Pulverisert vaskemiddel er mer stabil og varer lenger, slik at du kan lagre det eventuelt og kjøpe i bulk. Kjøpe i bulk er nesten alltid billigere og sparer du penger over tid. Tilsetningsstoffer, som bleach, også vare lenger i pulverisert form.

Pulver Caking

Pulverisert vaskemidler har en tendens til kake på klær, hvis du bruker for mye. Hvis din vaskemiddel kaker på klær, må du fullføre en annen skyll syklus og bruke mer strøm og vann. Noen pulver ikke løses riktig med mindre du bruker varmt vann, i motsetning til kalde, som koster mer siden du trenger å varme vannet først.

Flytende oppløsning

Væsker oppløse bedre enn pulver, redusere behovet for å bekymre deg for riktige temperaturen eller ender opp med biter av pulver på klær etter syklus.

Totale kostnader

Flertallet av en flytende rengjøringsmiddel er vann, som er unødvendig å kjøpe i butikken når du kan kjøpe pulverisert vaskemiddel og la vaskemaskinen din å gjøre oppløsende selv. Siden det er predissolved, kan du bruke flere vaskemiddel enn nødvendig, som koster mer penger og kan gunk opp maskinen over tid.