Hva er Ficus treet skala sykdom?

February 20

Hva er Ficus treet skala sykdom?

Wilting, gullig løv og masser av små mørke flekker er vanlige tegn på en skala infestation på treet ficus (Ficus spp.). Skade er ikke et resultat av en infeksjon, men et angrep av insekter som etterligner utseendet til en sykdom. Trærne i ficus slekten, som vanlig fig (Ficus carica), er utsatt for flere typer Skjoldlus. Vanlige fig vokser i US Department of Agriculture hardførhet soner 6 til 11.

Utvikling

Skala insekter begynner deres livet syklus som egg lagt under en stillestående voksen skala (Coccoidea). Disse egg gyte gul-oransje nymfer måler omtrent 1/64 tommer lang. Den lille størrelsen på disse skadedyr gjør dem til vanskelig å oppdage uten forstørrende linse som de gjennomgå over overflaten av anlegget. Under på nymph stadier er skalaer ofte overført mellom planter av dyr, vann og vind. Nymfer velge et sted å mate to dager etter klekking, men kan være mobile som de fôr for opptil sju dager. Som livet syklus av insekter utvikler de utvikler en ytre skall og bli immobile på anlegget. Deres liten størrelse og shell gjør det lett å forveksle voksen skalaer for en infeksjon.

Skala sykdom skader

Ficus trær lider skala sykdom nedgang i generelle helse som insekter lever på sine næringsrike sap. Tunge angrep forårsake ficus trær å vokse dårlig og produserer mindre frukt. Skalaer feed honeydew er utskilt, lage våte flekker på bark og blader. Denne klissen væske tiltrekker maur og gir fruktbar grobunn for sotete mold som svekker trær ytterligere ved å hindre at sollys nå blader.

Squashing skala Infestations

Manuell fjerning er en praktisk kontroll metode for begrensede angrep på mindre trær. Død skalaer forblir ofte på treet fra en tidligere generasjon, gjør den sanne størrelsen på angrep vanskelig å vurdere. Forsiktig peeling stasjonære skalerer tilfeldig og undersøke dem gir en indikasjon på hvor mange av skalaer synlig på en ficus er i live. Stier av maur med gjennomsiktig sklerotisert utvidet fra fôring på honeydew frem et ficus tre er også en aktiv skala infestation vanlige tegn. Skala infestations som er begrenset til en del av treet er også kontrollerbar av beskjæringer. Dette fjerner skadedyr og åpner kalesjen i treet, noe som gjør det til en mindre gode leveområder for skalaer.

Sprøyting til kontroll skalaer

Hagebruk er effektiv kontroll for skala insekter på ficus. Dette produktet smothers insekter, heller enn forgifting dem. Hagebruk oljer er bare effektiv når de coat alle sider av infested grener og blader av en ficus. Dette produktet er best brukt med en pumpe sprayer men krever agitasjon tilsettes. Fyll din sprøyta er tanken halvfull med vann og legge den anbefalte mengden olje til akvariet, agiterte så ofte som mulig, før fylle resten av tanken med vann.

Sikker og effektiv søknad

Hagebruk oljer kan være skadelig når absorberes gjennom huden eller øyne. Bruk beskyttende øye slitasje, støvler, hansker, bukser og lange ermer mens håndtering og sprøyting olje. Den beste tiden å bruke hagebruk olje er bare etter skalaer er klekket. Du kan overvåke fremdriften for liten nymfene bruker feller laget av dobbeltsidig tape på grenene. Når antall insekter fanget på tape begynner å avta, de fleste av dem har klekket ut og det er på tide å spray. Unngå sprøyting nær åpne organer av vann og på dager når vindhastigheter er over 15 miles per time. For å unngå å utsette honeybees, spray tidlig på morgenen, før de begynner foraging, eller under kveld etter at de har returnert til sine elveblest.