Hva er et brannsikkert kabinett?

December 29

Hva er et brannsikkert kabinett?

Et brannsikkert kabinett er et møbel med hyller eller skuffer skal sikre verdifulle dokumenter og andre elementer i tilfelle brann. Brannsikre skap er utformet ikke bare å beskytte verdisaker blir brent av brann, men også beskytte dem mot skade av vann eller kjemikalier som brukes til å bekjempe brann.

Typer brannsikre skap

Brannsikre skap kommer i en rekke størrelser og stiler. Forbruker som har bare noen få dokumenter å beskytte, brannsikre bokser er tilgjengelig som kan inneholde bare noen viktige dokumenter eller biter av smykker. Brannsikre arkivskap brukes av både forbrukere og profesjonelle kontorer. Skap finnes i både vertikal og lateral stiler, vanligvis i todørs og fire-dørs modeller. Skuffer er utformet for A4- eller Legal-format dokumenter. For lagring av flere esker av viktige dokumenter er brannsikre skap tilgjengelig så høye som 72 inches, vanligvis med justerbare hyller. Brannsikre skap tilbyr vanligvis også høy sikkerhet låser for ytterligere beskyttelse av verdisaker.

Brann vurdering

Brann vurderingene angir graden av beskyttelse som kabinettet er sannsynlig å gi. Mest akseptert allment systemet tilbys av Underwriters laboratorium. Skap med høyere karakterer vanligvis har også en høyere prislapp. Ifølge K.L. verdipapirer bedrifter, merking er frivillig, og det er ingen stater som krever at et brannsikkert kabinett har å bære en etikett.

Underwriters laboratorium etiketter

Vurdering av Underwriters laboratorium er basert på testing på en rekke faktorer. Produktene blir testet for brann utholdenhet, eksplosjon og en kombinasjon av virkningen og eksplosjon. Tester inkluderer flere forskjellige temperaturer og tid varighet. Elementer merket av UL angir den maksimale temperaturen som innsiden av produktet nådd under testing, for eksempel 150 grader eller 350 grader. Etiketter også indikere tiden at produktet skal tåle ekstreme i temperatur og holde elementene i safe. Tid lengder varierer fra en halv time til fire timer.

Formål

Brannsikre skap er en smart investering for alle som ønsker å sikre uerstattelige elementer. For forbrukerne holde brannsikre skap viktige dokumenter beskyttet mot brann, vann, virkningen og eksplosjon. Svært viktige papirer forbrukere skal beskytte inkluderer fødselsattester, ekteskap eller dødsfall sertifikater, bil titler, eiendomsmegling gjerninger, aksjer, obligasjoner og viljen. Juridiske papirer som kontrakter, skilsmisse forordninger eller egenskapen betalingsdato papirer eller andre elementer som ville bli dyrt eller vanskelig å erstatte må også holdes i brannsikre lagring eller i et trygt safe i en bank.