Hva er egenskapene til klordioksid?

June 10

Hva er egenskapene til klordioksid?

Klordioksid fått et godt rykte som en biocid, en agent som dreper bakterier i drikkevann, desinfiserer og sanitizes tellere og overflater i hjemmet. Ifølge Sabre Tech tjenester nettsted Steriliserer kjemiske også farmasøytiske utstyr, samt utstyr som brukes i medisinsk praksis og sykehus. I behandling av vann, er sammensatte trygt når du bruker den på ett til fem prosent styrke, ifølge Severn Trent tjenester.

Gaseousness Under STP

Ifølge Sabre Tech nettsted forblir klordioksid en gass under standard temperatur og trykk. I motsetning til andre forbindelser, som blir en væske under standard betingelser, forårsaker kontinuerlig oppvarming behov, det faktum at dette stoffet forblir gass kan du fumigate store områder av bygninger med et enkelt program, opptil 14 millioner kubikkfot.

Løselighet

Denne forbindelsen er svært løselig i vann. Ifølge Severn Trent nettsted er nivået av løselighet åtte gram per liter på 20 grader Fahrenheit, forutsatt 0,1 lufttrykk. Som Sabre Tech nettstedet påpeker, kan denne sterke løselighet trekk den kjemiske å trenge lett gjennom materiale som beskytter skadelige mikroorganismer, slik at det å drepe disse bakteriene.

Frie radikaler natur

Ifølge Sabre Tech nettsted er klordioksid en fri radikal sammensatte. Det bryter ned på etter bruk i behandling; Derfor er det ikke behov for fjerning etter det har gjort arbeidet du mente at det å gjøre. Denne egenskapen senker sin trusselen mot menneskers liv og helse hvis du ikke fjerner kjemiske etter benytter den å rengjøre og desinfisere huset.

Lav oksidasjon styrke

Ifølge Sabre Tech nettsted har klordioksid svært lav oksidasjon styrke, hvilke innrømmer den å være selektiv om kjemikalier og forbindelser som den vil reagere. Det vil ikke reagerer med ammoniakk eller vann, men vil reagere med aktive forbindelser, som enhver kjemisk med karbon obligasjoner eller andre stoffer som fenoler, cyanider, sulfides eller redusert jern, mangan eller forbindelser.

Severn Trent nettstedet påpeker at dette er en største eiendom som fører til bruk i kjøletårn. Det spiller ingen reagerer med vann, men med alger og Slim som fører til redusert ytelse i kjøletårn.

Effektiviteten i små doser

Klordioksid er trygg og effektiv for bruk i næringsmidler. Som Severn Trent nettsted sier, dette er mulig på grunn av at sammensatt er effektiv i doser så lite som to til tre deler per million. På grunn av dens effektivitet i små doser, kan du trygt bruke den i behandlingen av slike matvarer som melkeprodukter, poteter, erter, samt slike frukter som kirsebær og fersken.