Hva er det første trinnet i gjengivelse av en plante?

September 4

Hva er det første trinnet i gjengivelse av en plante?

Blomstene har ett formål - å reprodusere anlegget. Som et anlegg reproduksjon struktur inneholder blomster deler som er omtrent like til menneskelig kjønnsorganene. Blomster trenger hjelp av dyr, inkludert sommerfugler og bier, til å reprodusere.

Pollen

De fleste planter trenger å spre pollen til andre blomster å frø. En bie, for eksempel besøk blomster å samle nektar. Som den søker nektar en blomst, pinner flower's pollen til bee's kropp. Når bee reiser fra blomst til blomst samle nektar, bærer pollen med dem. Denne pollen overføres fra en blomst til en annen, bringe om pollinering, det første trinnet i reproduksjon.

Befruktning

Pollen er distribuert av pollinators til flower's kvinnelige reproduktive organ, kalt pistil. En del av pistil er en rør-liknende struktur som kalles stil, som leder til eggstokken. Eggstokken inneholder anlegget ovules eller egg celler. Når pollen reiser ned stilen og fusjonerer med en ovule, anlegget er befruktet og et frø er dannet.

Frø

Et anlegg livssyklus begynner som et frø produsert av en blomst. Frø holde en liten plante eller embryoet og nok næringsstoffer til drivstoff embryoets vekst. Liten anlegget begynner å vokse når det er nok vann, næringsstoffer og varme. Når den modnes, produserer anlegget blomster som, i sin tur gjør flere frø.