Hva er den beste måten å rense et toalett?

July 12

Hva er den beste måten å rense et toalett?

Et tett toalett slettes så snart som mulig. Unnlater å gjøre det kan føre til overfylte. Tresko oppstår vanligvis på grunn av opphopning av menneskelig avfall, papir, sanitær servietter og andre elementer. En annen grunn for toalett bolle tilstopping er buildup og rust på innsiden av gamle rør. Prøve oppryddingen tresko med hjem løsninger før ty til profesjonell hjelp.

Hot foss metode

Varmt vann gjør tresko mykere og lettere å skylle den ned i avløpet. En av de enkleste og mest effektive måtene å rense et toalett er å ta 1 gallon varmt vann og helle den i bollen fra en avstand på 4 fot. Denne metoden tillater vannet å strømme gjennom avløpet med trykk bakfra. Det kan ta to eller tre forsøk før tresko fjernes.

Hvis metoden mislykkes, bruk en plunger fjerne tresko. Stupe inn i avløpet i rundt 20 sekunder, vente på kort tid og stuper igjen. Du må fortsette å gjøre dette for ca 10 runder før tresko fjernes.

Rørleggertjenester slange eller toalett Auger

Toalett slanger (lukket skruene) kan passere gjennom den runde bøyer av ditt lett. Kjøpe en avløp slange fra en rett ved isenkram lager, og være sikker på at det er typen for toaletter. Sett inn verktøyet forsiktig i toalettet og la den gå før den treffer tresko, som er poenget med motstand. Flytt slangen og tilbake sakte og skylle toalettet for å rense den. Elektrisk slanger er også tilgjengelig som gjør oppgaven enklere og raskere.

Eddik og natron

Bland eddik og bakepulver i like mengder og hell den i toalettet. La det bo natten før spyling det.

Hjemmelaget renne renere

Bland natron, salt og kremen av tartar i forholdet 2:2:1 og rør godt. Hell tørr blandingen i tette toalettet. Denne hell 2 kopper kokende vann og la ingrediensene gjøre sitt arbeid i 30 minutter, før rødme toalettet slik unclog avløpet.

Kommersielle avløp rengjøringsmidler

Før du bruker en kommersiell renne renere som gjøres med kjemikalier og syrer, spør en profesjonell. Disse avløp rengjøringsmidler er ikke gunstig for ditt og miljø - og de kan være farlig i toaletter. Videre kan de være dyrt på lommene også. Men kan disse kommersielle avløp rengjøringsmidler være effektiv i å skyve ut materialer som sitter fast i avløpet.