Hva er de vanligste blomstene?

March 13

Hva er de vanligste blomstene?

Blomster er kanskje de vakreste gavene av naturen. Finne blomster som har poppet fra å blomstre i hagen eller oppdage et felt fullt av vill tusenfryd heve humøret. Selv om alle blomstene er vakre, viser slektens hjemmeside SixWise noen som mer populære enn andre. Årsakene til sin popularitet inkluderer konsistens i vekst, utvidet blomst tid, tilgjengelighet, duft og brukervennlighet dyrking.

Rose

Rose er utvilsomt den mest populære blomsten i verden vokser og gifting. Bortsett fra å være svært vakre, er roser allsidig blomster som brukes mye i bryllupet buketter. De er også favoritter Valentinsdag, fødselsdager og merkedager. I tillegg er dufter, parfyme og potpurrier ofte basert på duften av rose.

Roser er tildelt forskjellige betydninger gjennom årene. For eksempel betyr rød rose kjærlighet, mens gule rose betyr vennskap, og hvite Roses betyr fred. De er tilgjengelige i en rekke farger, fra hvit til nesten svart rødt.

Roser finnes i ikke bare én variasjon, men også bush og klatring. De fleste blomstre i solskinnet.

Lily

Lily symboliserer uskyld og renhet. Det er også forbundet med åndelighet. Samtidig, liljer var assosiert med døden, men i dag de er tilgjengelige i en rekke varianter og brukes til en rekke formål. De kan finnes i hager, wedding buketter og selv vokser vill langs motorveien. De fleste er lett å vokse og kan være dyrket i nesten alle klimatiske forhold, dermed gjør dem blant de vanligste blomstene i verden.

Tulip

Tulipaner er en av de første blomstene til å blomstre om våren. Lett gjenkjennelig, tulipaner er tilgjengelige i en rekke størrelser, former, teksturer og farger, inkludert rosa, rødt, lilla, oransje og hvitt. De fleste varianter har en cup-lignende figur med overlappende kronblad. Tulipaner kan blomstre i nesten alle slags jord, som betyr at du kan dyrke dem i en beholder, under busker, i en flowerbed eller i hjørnet av en stein hage.

Solsikke

Ruvende sunflower sjarmerer både barn og voksne med høyde, stor blomstrer og overflod av frø som fôrer fuglene. Disse blomstrer har evnen til å tilpasse seg solen. Se dem på dagtid, og du vil se at de alltid møte solen. Disse blomstene vokse i full sol og trenger fuktig, godt drenert og fruktbare jord å blomstre. Sunflower er også populær for sin medisinske og kulinariske egenskaper. Den brukes i salver og matlaging oljer.

Påskelilje

Påskeliljer er et deilig tillegg til hagen. De er en av de første blomstene til å blomstre, og deres lysegul farge jubelropet vinter-trette gartnere. Foruten den konvensjonelle gule variasjonen finnes påskeliljer i nyanser av krem, rosa, aprikos og oransje. Påskeliljer trives i solskinn, og vanlige vanning utvider sin blomstrende og vekst perioder.

Crocus

Crocus er en flerårig blomster som kan variere fra 3 til 6 inches i høyden. Disse buttercup-formet blomstene er vanligvis lilla, hvit eller gul. Crocus vokser i godt drenert jord som kan tørke ut fort.

Tusenfryd

Tusenfryd er vanligvis sett i nyanser av gult og hvitt. Blomsten har en sentral disk omgitt av flat kronblad. Tusenfryd er lyse, muntre og tilgjengelig i en rekke varianter.