Hva er "Citrus Aurantium Dulcis?"

July 20

Hva er "Citrus Aurantium Dulcis?"

Innfødt til Sørøst-Asia, Citrus Aurantium Dulcis oransje treet nå vokser tropisk over hele verden. Frukten er et populært tillegg til syltetøy og som smakstilsetting for fisk i Spania.

Identifikasjon

Dette Sure oransje treet er også referert til som bitter, bigarade eller Seville orange. Det tar navnet, forståelig, fra bitter eller sur smak av frukt som er svært forskjellig fra vanligere søt appelsin. Høyden på de Sure oransje treet varierer fra 10 til 30 fot.

Typer

Citrus Aurantium Dulcis varianter og kultivarer finnes. "En fremtredende underarter er Bergamot orange, C. aurantium var. bergamia," råder nettsiden til Purdue University Department of hagebruk. Blomstene på bergamot er liten med en søt duft. På grunn av sin ubehagelig smak spises den sure oransje sjelden rett fra treet.

Betraktninger

Juice, olje og skall av Sure oransje benyttes til en rekke formål som en base for kosmetikk, flavoring for candies og andre matvarer, og medicinally. Nylig, Citrus Aurantium Dulcis har vært spioneringen som et vekttap supplement, men leger med University of Southern California anbefaler at utnyttelse på denne måten kan være usikker.