Hva er ansett som en Mild såpe for rengjøring tre?

May 27

Hva er ansett som en Mild såpe for rengjøring tre?

Tre flater finnes i de fleste hjem over hele verden. Fra gulv til møbler, kan holde tre flater rene, skinnende og vakre oppnås med konsekvent forsiktighet. Bare noen få materialer og litt tid for å holde dine tre flater glitrende.

Murphy Oil såpe

Murphy Oil såpe er en av de mest populære produktene på markedet i dag for tre flater. Det er best kjent som tre renere brukt av kirker for å tørke ned benker og tre panel i mange kirker. Murphy Oil såpe inneholder mild såpe og olje til å holde tre skinnende og unngå tørke den.

Ivory såpe

Ivory såpe flak, tilgjengelig der barn og baby produkter selges, er mildt vaskemiddel som kan brukes på tre. Bruk 1/4 kopp såpe flak til 2 gallon vann. Pass på å tørke overflaten av tre etter vask.

Dawn

En svak løsning av Dawn dish-vask væske og vann er et godt valg for rengjøring tre kjøkkenskapet. Dette produktet er mild, men er laget for å kutte fett.

Sterk te

Sterk te er også en god renere for tre, spesielt tre etasjer og møbler som er upolert. Te bringer ut det naturlige kornet av skogen.

Fuktighet

Rengjøring tre med vann bør bare gjøres ved behov. Mens tre trenger fuktighet, kan water tørr treet eller la vann merker.

Vaskemidler

Ikke bruk rengjøringsmidler på tre flater. De forlater en kjedelig film som ikke kan fjernes.