Hva blomster er i sesong i juni i Nord?

Hva blomster er i sesong i juni i Nord?

Nord kamp gjennom kalde, våte, isete, mørke vintre med ett mål i tankene: å overleve til våren, når de vil bli belønnet med støyende farge og rekke juni blomster som har igjen dukket opp med oppsiktsvekkende hurtighet av fuktige jorden knapt varm. Mange av de mest slående vårblomster er relatert til hverandre, men de finnes i slike varierte former, farger og dufter som få sannsynligvis realisere de er av samme slekten.

Narcissus

Narsisser er våren blomstrende flerårig lyspærer med platen, crown-lignende eller trompet formet blomstrer vanligvis i hvit eller gul på stammer 12 tommer til 16 inches høy. Noen av de mest gjenkjennelige blomstene av slekten Narcissus er påskeliljer, paperwhites og jonquils. Narsisser er sterkt parfymert og narcissus olje er mye brukt som en del av floral parfymer. Navnet på disse blomstene er avledet fra greske "narke", som betyr sløvhet eller nummenhet, kanskje en referanse til virkningene av sin duft, eller kanskje det faktum at dets pærene er giftige. Narcissus pærer er best plantet i høst. De ser best ut i grupper på åtte eller flere lyspærer. Pærene vil dele og øke i antall; klumper av pærer skal deles hvert 5 til 10 år. Når blomstene blomstrer, de bør være deadheaded (død blomstene fjernet) å forlenge blomstrende sesongen.

Syriner

Syriner er en av de vakreste og aromatiske våren blomster. 1000 varianter av lilla busker variere i størrelse fra 4 fot 8 fot i høyden for mer enn 30 fot. Lilla er altfor kortvarig, men med så mange varianter tilgjengelig, lilla elskere kan plante et utvalg av forskjellige typer og holde syrinene blomstrende inne deres gårdsplass i flere uker. Syriner, som oppsto i Europa og Asia, ble brakt til USA i kolonitiden og var populære i New England, der de er fortsatt favoritter. Syriner busker foretrekker full sol, godt drenert jord og om en tomme av vann i uken i den blomstrende sesongen. Selv om de kan ta noen år å bli etablert, de er ganske mye uslåelig etter det og kan leve i hundrevis av år med lite omsorg.

Ridderspore

Slekten Ridderspore, bestående av 300 plantearter, ble oppkalt fra det greske ordet "delphinion," betydning dolphin; Blomstene er sa å likne nesen av en delfin. Noen riddersporer har dramatisk blomster med stor pigger av blomster vokser i hauger av lacy, mørk grønn, skinnende løv. Ridderspore blomstrer, kan i nyanser av hvitt, rosa, scarlet, blå og lilla, være så mye som 6 fot høy. De to hovedtypene av riddersporer er Ridderspore ajacis, som produserer lange stilker med blomster, og Ridderspore consolida, som er mer omfattende enn høy og produserer klynger av blomster. Disse plantene krever full sol til delvis skygge og bør plantes på et sted beskyttet mot sterk vind fordi de er topptungt når i blomst. Riddersporer gjøre best i klima med kjøligere somre.

Relaterte artikler

  1. Hva blomster er i sesong i Minnesota i slutten av juni?
  2. Hva blomster er i sesong i februar?
  3. Hva blomster er i sesong i januar i California?
  4. Hva blomster er i sesong i vinter?
  5. Hva blomster er i sesong i januar?
  6. Hva blomster er i sesong i juli & August?
  7. Hva blomster til anlegg under hva sesongen?
  8. Hva blomster til anlegg i nordøst Pennsylvania
  9. Hva blomster til kombinere i potter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*