Hva beskjære å rotere med gresskar

October 27

Hva beskjære å rotere med gresskar

Gresskar utvikle raskt i solrike hager med varm, fuktig, godt drenert jord ca 90 å 120 dager frostfritt vær. Planlegging plass i en grønnsakshage med et gresskar patch innebærer sparer masse nakne jord så vining stammer har god plass til å vokse og modnes. Intensiv landbruket plott, som vegetabilske hager, inneholder mange planter i nærheten som både insekt skadedyr og sykdom patogener kan bygge opp og skape kaos på nært beslektede avlinger.

Vekstskifte tidsplan

Et felt eller hagetegningen, plante gresskar i en treårig roterende syklus med andre avlinger. Planting gresskar på den samme areal eller sone i hagen i etterfølgende år øker potensialet for gresskar-skade sykdommer eller insekter å øke i antall. Endre avlinger hindrer en sykdom eller insekt pest proliferating år etter år i farlig, uhåndterlig nivåer. For eksempel året en plante gresskar. I år to og tre, anlegget ulike avlinger og i det fjerde år igjen plante gresskar.

God roterende avlinger

I andre og tredje år etter hage oppdateringen vokste gresskar, kan du plante noen andre avlingen som ikke er nært knyttet til gresskar i rotasjon. Sukkermais, tomat, pepper, aubergine, dill, bete, gulrot, grønn eller voks bønner, kål, grønnkål, kålrabi, salat, okra, løk, popcorn, reddik og spinat alle gjøre god avling valg i rotasjon planlegge i andre og tredje årstidene etter gresskar. Gjør ikke plante flerårig avlinger som rabarbra, pepperrot eller asparges i et område som er en årlig vekstskifte ordningen.

Cucurbit Relative problemer

Gresskar regnes som en cucurbit, og gjøre dem nært knyttet til andre vanlige årlig vegetabilske avlinger. Disse plantearter også tiltrekke og er utsatt for den samme insekt skadedyr og sykdom problemer. Gjør ikke plante andre cucurbits i tre år rotasjon syklus i gresskar lappen. Unngå planting saft, agurk, gourds, meloner og squash i samme jord år etter år, akkurat som gresskar. Du kan plante gresskar i året en og annen ikke-cucurbit avlinger i år to og tre og igjen plante noen cucurbit vintreet, gresskar eller ikke, i fjerde år i rotasjon.

Jord helse

Uansett avling plantet i tre-års syklus i gresskar lappen, alltid tilstrekkelig forberede Haven jord før planting. De mest produktive hagen tomtene opprettholde en smuldrete, fruktbar, godt drenert jord som er rik på næringsstoffer. Innlemme kompost eller godt råtnet gjødsel i Haven jord før planting et område på nytt med frø eller frøplante transplants. Organisk materiale inneholder mikroorganismer som holde jorda i god stand, samt spor næringsstoffer som reduserer behovet for kunstig gjødsel.