Hva årsaker tre blader å slå Brown & gul?

February 6

Hva årsaker tre blader å slå Brown & gul?

Bladene av løvtrær er blant de viktigste faktorene i treets helse. Den grønne klorofyll i blader tillater treet photosynthesize og bruk lys som en kilde til energi. Hvis bladene visner eller gul evne til treet til å behandle næringsstoffer og fortsette vokser påvirkes. Å avgjøre årsaken til blad misfarging kan en gartner å gi treet riktig type behandling.

Sollys og vann

Et tre i en spesielt skyggefullt område av hagen får ikke tilstrekkelig tilgang til nødvendig lys. Denne mangelen på lys fører til en svakere produksjonen av blader, og bladene seg er ofte svake og gul i fargen. Tilsvarende har trær som mangler riktig mengde vann misfargede blader; bladene med brun tips og kantene er i de tidlige stadiene av dehydrering.

Næringsstoffer mangel i trær

Trær, avhenger av jordkvalitet for næringsstoffer som hjelper i hver prosessen med vekst, produksjon av blader og blomster til bekjempelse av skadedyr og sykdommer. Makro - og mikro-næringsstoffer er viktige for helsen til et tre, og jord som mangler disse næringsstoffene fører bladene av et tre å slå gule og senere brune som sesongen går. Årlige befruktning av jord er avgjørende for å opprettholde helsen til bladene.

Pest problemer på løvtrær

Finnes det en rekke skadedyr som angriper løvtrær på ulike deler av vekstsesongen som insektene klekkes, mate, vokser, modnes og reprodusere. Skadedyr som bladlus, whiteflies, larvene, skala insekter, spider mites og møll, samt artsspesifikke skadedyr på ulike trær, som emerald aske borer, alle presentere en trussel mot bladene av trærne. Som insekter lever på blader, skade de blad strukturen, som fører til misfarging. Insekter som bladlus som suger sap fra bladene føre bladet til visne og gul.

Sykdommer

Fungal sykdommer kan forårsake blader å gule eller brune. Som en fungal sykdommen utvikler seg gjennom kroppen i treet, den angriper bladene; noen blader bli områder av spore produksjon, som indikert av tilstedeværelsen av rød, brun, svart eller appelsin flekker på bladene. Bladene senere slå brun eller gul som de er drept og til slutt falle fra treet. Soppmidler er viktig å beskytte treet fra alvorlig fungal sykdommer.