Hva årsaker semsket skinn sofaen til farge etter Steam rengjøring?

December 23

Hva årsaker semsket skinn sofaen til farge etter Steam rengjøring?

Rik teksturen i semsket skinn sofa gir en luksuriøse utseendet til alle innstillingen. de fleste semsket husholdningsartikler er imidlertid ikke kan vaskes, som kan gjøre holde sofaen ren litt av en utfordring. Mange typer semsket kan være trygt damp-rengjort, men må utvises å minimere eksponering for damp. Fuktighet fra damp kan forårsake farget semsket å visne eller ta på en litt annen nyanse. Dette er fordi ikke alle fargestoffer brukes på semsket er colorfast; de dryppe eller kjøre når de utsettes for vann og andre løsemidler.

Semsket skinn

Semsket skinn stoffer er laget av Lær. Du oppretter semsket, er et stykke kalveskinn dele flere ganger og gned for å gi begge sider av en myk og fløyelsaktig lur. Mens semsket gjete å bli billigere enn vanlig skinn, er det også vanskeligere å omsorg for og ikke like holdbart. Semsket skinn svarer ikke godt til vann som det pleier å ødelegge tekstur og farge på varen. men kort eksponering for damp kan bidra til å holde semsket ser friskt og nytt.

Steam rengjøring

Damprensere fjerne støv, skitt, midd, mugg og bakterier fra sofaen puter uten marring utseendet på semsket skinn. Bare vent til renere å varme opp, så hold tryllestaven 6 til 8 inches over materialet og frigjøre dampen. Flytte tryllestaven raskt over overflaten på sofaen, arbeider fra topp til bunn og flytte fra venstre til høyre. Fungere med slag for å holde fargen på semsket som uniform som mulig. Når hele sofaen har vært kokt, tillate semsket til luft tørr, deretter børste materiale med semsket pensel, en tørr svamp eller et ark med fine-korns slipepapir gjenopprette nap.

Rutine rengjøring

Steam rengjøring, mens effektive, er en tidkrevende prosess. Holde semsket skinn møbler ser sitt beste ved å børste dem mellom steam behandlinger; Bruk en semsket pensel eller stykke tørr svamp for å fjerne hår, støv, skitt og smuler. Utslipp oppstår, blot opp den fornærmende materialet som raskt som mulig, deretter børste det berørte området med en tannbørste som har blitt dyppet i destillert hvit eddik. Vent til stedet å tørke, buff det lett med en emery bord og gjentar fremgangsmåten, om nødvendig.

Farge bevaring

Å redusere mengden av vann, kan damp eller andre sofaen kommer i kontakt med væsker hjelpe semsket skinn sofa holde fargen sin; men er det andre måter å begrense stoff falming. Plass sofaen direkte sollys, hvis mulig. Pågående eksponering for solen kan forårsake fargestoffer og nyanser å lette; en prosess kjent som sun-bleking. I tillegg kan vende eller re-arrangere putene regelmessig hindre misfarging forårsaket av ujevn slitasje. Folk er skapninger av vane. De pleier å sitte inne det likt flekken igjen og igjen. Bevegelse putene er ofte enklere enn overbevisende familiemedlemmer sitte andre steder.