Hva årsaker innendørs anlegg blader å slå Brown?

May 9

Hva årsaker innendørs anlegg blader å slå Brown?

Innendørs planter gir flere fordeler for hjem, kontorer og andre lukkede områder. Ikke bare gir de en estetisk appell, men de forbedrer kvaliteten på luften ved å fjerne giftstoffer og innføre høy kvalitet oksygen i miljøet, ifølge grønne planter for grønne bygg nettside. Mens innendørs planter er gunstig for boliger og bedrifter, kan ikke riktig omsorg for disse planter føre sine blader å bli brun.

Lys

Mens ulike arter av planter krever ulike mengder av sollys, krever alle planter lys for å trives. Hvis din innendørs anlegg begynner å brune langs tips av bladene, sjekk beliggenheten for å avgjøre hvis det mottar rikelig lys hele dagen. For å bestemme mengden av lys dine anlegg krever, har bakgård Gartner nettstedet en søkbar database av felles innendørs/utendørs planter og deres lys krav. Hvis du er i tvil, kontakt din lokale anlegg barnehager og be om belysning for plantearter du har.

Vann

Som alle levende organismer krever planter vannet til å dyrke sunn og sterk blader. Vanligvis begynner anlegget blader å visne eller henge ned før snu brun på grunn av mangel på vann. Men hvis anlegget ikke er regelmessig vannet, begynner hengende bladene å bli en kjedelig farge som til slutt blir til brun, døde blader. Ikke alle planter krever samme mengde vanning, og over-vanning anlegget en kan gjøre så mye skade som under-vanning det. En annen grunn for browning innendørs anlegg bladene er jord ikke holder på vann lenge nok for rotsystemet suge opp væsken. Hvis du bruker jord som er sand, kan vannet være drenering gjennom det for fort. For å bøte på dette problemet, kan du forbedre tettheten av jord ved å plassere organisk materiale, som kompost, i potten. Dette gjør jord å holde på vann for en lengre periode.

Fuktighet

Mangel på fuktighet er en vanlig sykdom i tropiske planter, som utviklet seg i områder av verden med høy luftfuktighet. Hvis du merker tropiske anlegget er begynnelsen brun eller dø, øke luftfuktighet på bladene ved å sprøyte vann direkte på bladene med en sprayflaske. Utfør dette anlegget vedlikehold hver dag. Hvis dette ikke forbedre farge og kvaliteten på anlegget bladene, kontroller jordtype og pottstørrelse tilstrekkelig for anlegget.