Hushold Tips for lopper

August 21

Hushold Tips for lopper

Loppene vanligvis inn et hus via dyr, spesielt katter og hunder. De lever på hjertelig-blod pattedyr, inkludert mennesker. En gang i huset, egg slipp på gulvet eller andre overflater, og loppene hjemsøke raskt residensen. Ifølge Terminix, kan en enkelt voksen kvinnelig loppe legge 2000 egg i en uke. Kontrollere en loppe infestation i hjemmet krever en integrert metode for rengjøring, behandling av kjæledyr og behandling av huset.

Rengjøring av huset

Gjennomføre en grundig huset rengjøring. Støvsuging av tepper er viktig. Ta hensyn til lav trafikk og under eller bak møbler. Kontinuerlig rengjøring og støvsuging fjerner mange av loppe egg og redusere infestation. Ifølge Terminix oppfordrer støvsuging også loppene befolkningsmessig eggene så de kan komme i kontakt med insektmidler. Det vil ta flere uker å kvitte fleas fra alle sykluser og helt klart huset.

Behandling av kjæledyr

Behandle kjæledyr først. Den primære metoden å kvitte fleas huset er å riktig behandle din pets. Ta kontakt med en veterinær for effektiv loppe behandlinger som mange over-the-counter produkter er ineffektive. Det er også viktig å ikke bare drepe voksen loppene på din pet, men også å behandle de flea hele livssyklusen. Dette innebærer bruk av et insekt vekst regulator produkt i områder der pets hyppige. En loppe kam i for å overvåke fremdriften av behandlinger på pets.

Behandling av huset

Behandle områder av hjem der kjæledyr tilbringer mest tid, spesielt sengetøy. I tillegg til programmer som brukes direkte på pets, er produktene også nødvendig for selve huset. To er hjem behandling nødvendig å kvitte fleas huset. En er et insektmiddel som dreper voksen loppene hopper fra sted til sted i hjemmet, og den andre er en vekst inhibitor som hindrer fleas fra modning og gjengivelse. Bohart Museum av entomologi anbefaler også kaster infested møbler siden det er vanskelig å rengjøre.

Grønne behandlinger

Forskning alternative behandlinger. Forskere er bekymret at loppene blir motstandsdyktig mot ulike insektmidler, som vil resultere i en økning i angrep. På grunn av dette problemet og toksisitet av produkter velger noen å bruke grønne loppe kontroll produkter. Borsyre kan være effektiv på å drepe nye loppene på teppet. Nematoder er mikroskopiske ormer innmatingens på loppen larver, og de kan brukes utenfor i gresset for å redusere befolkningen loppe i hjemmet. Den beste grønne metoden er kontinuerlig rengjøring og overvåking.