Høytrykks vann spyling for rengjøring vegger

May 24

Høytrykks vann spyling for rengjøring vegger

Rengjøring vegger med høyt trykk på vannet spyling, kalt hydro-rengjøring, kan skade noen utendørs vegger og bør aldri gjort innendørs. Selv om hydro-rengjøring er ikke så grovt på overflater som sandblåsing, gir trykket vannet nok kraft at det faktisk kan bruke unna maling. Derfor bør brukes på umalt betong eller mur som er testet i et iøynefallende område å sikre at overflaten kan ta det uten skade.

Deler av en høytrykksvasker

Høytrykks vann spyling vaskemaskin har tre hovedkomponenter: pumpen, unloader og spray pistol. Pumpen kjøres på enten gass eller elektrisitet og er koblet til en vanninntaket; vann er leveres via en slange tilkoblet inntaket. Pumpen bygger opp trykket for opp til rundt 1000 PSI for en liten hjem enhet, og opptil 20.000 PSI for industriell styrke skiver, som kontrollerer mengden av vann som slippes gjennom spray pistolen når utløseren trykkes.

Gass vs elektriske press skiver

Profesjonell grade press skiver er generelt maskiner om størrelsen på en stor gressklipper eller større som kjøres på gass. Gass pressure skiver har høyeste PSI og er best for store utskriftsjobber. Elektrisk press skiver pleier å være mindre, om størrelsen på en støvsuger eller mindre, med lavere PSI, gjøre dem et bedre alternativ for mindre husholdning jobber og når du trenger en mer bærbare vaskemaskin. Med elektriske skiver trenger du en skjøteledning, som kan være tungvint; gass pressure skiver er trådløse, men de er fremdeles koblet til en vannslange.

Forholdsregler

Selv om du er trykket rengjøring uten kjemikalier, er det viktig å ha riktig verneutstyr når du bruker en høytrykksvasker. Øyevern er nødvendig fordi vannet høyt trykk jets blasts fjerne rusk som kan bli luftbårne. Hørselvern bør brukes hvis høytrykksvaskeren du bruker har en kraftig pumpe. Hvis du bruker kjemikalier i høytrykksvaskeren, ansiktet og klær bør dekkes, eller du bør ha arbeidsklær. Aldri spray trykksatt vann på mennesker, dyr eller skjøre gjenstander.

Bruke en høytrykksvasker

Når trykket skive enheten er koblet til vannslangen og slått på, testområde en iøynefallende på muren for å sikre oppnå vannstråle det ønskede resultatet. Og holde PSI rundt 1000 til 2000. Stripping og sprenging, økes et høyt PSI kombinert med en trange åpningen i toppen av dysen intensiteten av jet. Velg munnstykket i 45-graders vinkel mot den laveste delen av veggen og skyter. Flytte vannstrålen frem og tilbake og flytte sakte oppover. Tillat ikke jet å konsentrere seg om ett sted for lenge, så det kan skade.