Høy pH-verdier i et basseng

September 2

Bassenget vedlikehold kommer ned tre hovedkomponenter: klor, pH og alkalitet er kritisk til rent og krystallklart vann. Noen ganger pH-nivået vil stige i et svømmebasseng og skal føre til umiddelbare bekymring. Nivået av pH er ofte knyttet til generelle sanitære tilstanden til bassenget, men er lett justerbar takk til pool kjemikalier dedikert utelukkende til å senke pH.

Normal pH utvalg

Nivået av pH er lettest testet med pool vann tester strimler, som kan kjøpes i alle basseng forsyning butikken. Kontrollere kjemiske nivåer i bassenget rutinemessig er nøkkelen til å opprettholde et sanitæranlegg bassenget miljø. PH lesing bør falle et sted mellom 7.0 og 7.6.

pH problemer

Flere grunner kan bidra til høye nivåer av pH i bassenget. Ofte høye nivåer får øynene å brenne i vannet, fører du tror det er mye klor i vannet. Men i virkeligheten kan pH-verdier forårsake irritasjon. Noen andre konsekvenser for en høy pH skyet vann, clogging filter, innom klor effektiviteten algene oppblomstringen og kløende huden og hodebunnen.

Lavere pH

Besøk din lokale svømmebassenget forsyning butikken for å kjøpe pH nedgang kjemikalier, som vanligvis solgt i liten kar og brukes i doser ment å behandle opp til 5500 gallons av vann. Doble doser etter behov, avhengig av din pool vann kapasitet og hvor mye pH må senkes. Den viktigste ingrediensen i disse granulert kjemikalier som må påføres direkte på overflaten av vannet er natrium bisulfate. Etter anvender pH la decreaser, filteret kjøre og teste vannet i noen timer. Samtidig, sikre det er nok klor i vann også.

Rent vann holder alt i sjakk

Holde bassenget rengjøring av skitt og rusk, vakuum det regelmessig og backwash filteret rutinemessig å holde vannet krystallklart, og sjelden vil du ikke å bekymre deg om pH nivåer økes eller reduseres. PH-verdier knyttet til sanitære forholdene i bassenget. Derfor bør riktig vedlikehold regimet til backwashing, støvsuging og klorering holde nivåene i sjakk.