Høy fuktighet nivåer i huset

November 23

Høy fuktighet nivåer i et hus kan vise seg for å være ubehagelig, men fuktigheten kan også føre til store problemer for husets struktur og helsen til alle som bor i huset. Tiltak for å vurdere problemet og ta korrigerende tiltak er nødvendig for å hindre at disse problemene.

Muggvekst

Muggsoppsporer kan finnes på flere overflater, men spores trenger vann for å starte og fortsette å vokse og spre. Hvis det er nok fuktighet, kan muggsopp vokse en rekke husholdning overflater, for eksempel gips, fliser, isolasjon, tepper og tre. Veksten av mold vil svekke materialer som tre, som kan forårsake betydelig skade på strukturen i huset.

Helserisiko

Noen immunforsvaret overreagere utsettes for mold, lik måten folk utvikle en allergisk reaksjonen å støv eller pollen. Mold allergi manifesterer seg med symptomer som ligner på en kald, som rennende nese, rennende øyne og hoste. Alvorlighetsgraden av symptomene avhenger av personen, ifølge Mayo Clinic, og kan nå alvorlig nivåer i noen mennesker. Personer som har astma kan oppleve angripes av mugg eksponering. Barn, eldre og personer med et svakt immunforsvar er også på en økt risiko for eksponering for mold.

Eliminere kilde

Det første trinnet i å løse problemet er å finne kilden til høy luftfuktighet i huset. Sjekk alle toaletter, kraner og noen utsatte rør i huset for åpenbare tegn på lekkasjer. Også Undersøk din tak og vegger for underskriver av vannskader, som gulfarging eller peeling maling. Se etter mold, som kan lede deg til kilden for fuktighet. Taket lekker, lekkende rør bak vegger eller tak og lekkasjer i husets foundation kan alle gi nok fuktighet for å øke luftfuktighet i huset. Kjør avfuktere når du har fjernet kilden til fuktighet, tilbake fuktigheten i hjemmet til normale nivåer.

Finne og fjerne Mold

Etter at du har fjernet kilden til økt fuktighet i huset, må du snu oppmerksomheten til å eliminere noen mold som har begynt å vokse. Hvis du fjerner mold før du Morre fuktighet, kan mold komme tilbake. Våt ned noen mold overflaten med en sprayflaske full av vann før du begynner å arbeide, som vil forhindre muggsoppsporer sprer seg. Porøse overflater som gips og teppe polstring må fjernes og kastet siden du ikke kan rengjøre mold helt fra dem. Skrubbe hardt underlag med såpe og vann, og deretter rense overflaten med en blanding av 1/2 kopp blekemiddel og 1 gallon av vann. La de infiserte områdene stå i 15 minutter og tørk dem raskt ved hjelp av håndklær og fans.