House reparasjon liste

December 8

House reparasjon liste

Vedlikehold av hjem er en fulltidsjobb. Akkurat som noen jobb bidrar dokumentere gjøremål oppgaver til å prioritere og holde orden på alle den lille jobbene. Et hjem bryter ned i separate deler---håndtere oppgaver i delene gjør listene smalere. Av bare jotting ned oppgavene som krever oppmerksomhet som de oppstår, et hus kan mer effektivt holde oversikt over trengte reparasjoner. Våren er en ideell tid for å sjekke elementene som er oppført på listen hus reparasjon.

Hage Care

Utføre sesongmessige vedlikehold rundt utsiden av hjemmet er forskjellen mellom en vakker hage og en middelmådig. Planlegge utendørs aktiviteter som sesongmessige gjødsling, Luke aerating, kontroll og seeding regelmessig. For strukturer som gjerder og hage kanter, sett av tid til å undersøke hver del tett for underskriver av slitasje eller forringelse. Reparasjon av små problemer mens de er fortsatt små.

Huset utvendig

Det er en utfordring å holde oppdatert potensielle problemer rundt utsiden av hjemmet. Elementer, for eksempel en sagging bjelkelaget eller en løs grus, kan lett overses uten nøye undersøkelse. Rundt det ytre strukturen som skal plasseres på reparasjon listen inkluderer noen tegn til tre råtne eller flekker, bug infestations, løs blinkende, sprakk vinduet fuger og foundation sprekker. Mens den komplette listen kan være omfattende, er det en god representasjon av områder krever videre evaluering.

Elektrisk bokser, brytere og lamper

Elektriske artikler som kan gjøre listen inkluderer ødelagt eller sprakk dekker, lysarmaturer, skadet bakken skyld beholdere, eksos fans og aircondition. Spesielt viktig er rutinen rengjøring av klimaanlegget spoler---både fordamperen og kondensatoren---forbedrer kjøling effektivitet av enheten og reduserer energikostnader.

Avløp

Bare fordi de fleste av hjemmet avløp er ute av syne, bør det ikke ignoreres. P-feller og rør under kjøkken og bad vasker gjør listen. Undersøke dem etter tegn på lekkasjer og planlegge for reparasjoner til uoverensstemmelser. Varmtvannsberederen er et annet område å liste. Inspisere vann varmeapparatet rør og akvariet for lekkasjer. Likeledes, lekker toaletter og dusjer kan lekke flere hundre gallons av vann i løpet av et år dersom ikke adressert.

Interiør

Elementer for listen interiør reparasjon består av gulv, baseboards, kronen, skapdører, døren syltetøy, maling og tak. Tegn på vannet flekker på taket eller vegger angi enten et lekkende rør eller loftet avløp lekkasje. Sagging dører eller dører som er vanskelige å lukke skal vises for justering.