Hot & tørt klima planter

October 30

Hot & tørt klima planter

Varmt og tørt klima pleier å ha somre som er varme til svært varmt, erfaring lite nedbør og veldig tørr luft. De fleste ørkener har varmt og tørt klima og planter i dette klimaet har tilpasset for å overleve i slike områder, selv om det er ofte lange perioder uten noen nedbør og solen kan være intens.

Villblomster

Villblomster i varmt og tørt klima inkluderer Arizona valmue, en forgrening urteaktige plante som produserer lys oransje blomster. Dette anlegget har en traust taproot som kan nå dypet av 9 tommer, som lar anlegget å starte vokse igjen så snart første regnet faller.

En annen varmt og tørt klima wildflower er lobeleaf groundsel, en årlig staude urt som produserer lyse gule blomster. Filaree storksbill er en snikende fabrikken som produserer løst gruppert lavendel blomster.

Andre varmt og tørt klima villblomster inkluderer blå vanlig, chuparose, cliffrose, hop salvie og freckled milkvetch.

Kaktus og sukkulenter

Fat kaktus er en sylindrisk-formet kaktus som er vanlig i nordamerikanske ørkenen. Det er en største kaktus og er preget av tilstedeværelsen av tunge, buede spines. Blomstene av dette anlegget vokse over det og har ikke noen vekter eller spines. Kjede-frukt, eller hoppe cholla, er en kaktus med segmentert grener.

Tallet anlegget har høye, tynne stengler som kan vokse opp til 40 fot høy. Den pinnsvin kaktusen er en liten fat-formet kaktus som produserer scarlet blomster. Andre typer av kaktus og sukkulenter inkluderer Mojave yucca, beavertail kaktus, datil yucca og soaptree yucca.

Gress og busker

Bastard Aarvik er en flerårig, parasitic varmt og tørt klima-anlegg som fester seg til andre planter for å overleve. Dette anlegget avbilde begge seksuelt og vegetativt.

Kreosot bush er en middels evergreen busk som har mange fleksible stammer prosjektet på en vinkel fra sin base. Dette anlegget har voksaktig, resinous blader og spisse gul-grønne blader, som har tilpasset spre varme og spare vann.

Andre planter i denne kategorien inkluderer brennesle og tumbleweed.

Trær

Elefant treet er en sjelden art av små, aromatiske, trær med korte, konisk stammer og greiner.

En annen type tre som vokser i varmt og tørt klima er palo verde treet. Dette er en spiny, grønn, deciduous tre som vanligvis vokser til mellom 20 og 40 fot i høyden.

Joshua tree er et varmt og tørt klima tre som produserer gul-grønne bell-formet blomstrer.