Hjort motstandsdyktig eviggrønne busker

September 27

Hjort motstandsdyktig eviggrønne busker

Det er ingen virkelig hjort motstandsdyktig busker, men det er noen busker som hjort ignoreres for andre. Hjort tendens til å unngå sticky, hårete, fjærlett eller stinkende busk løvverk, men en hjort vil spise noe hvis det er en sulten nok. Botanikere og barnehage bøndene si at hjort generelt vil motstå disse eviggrønne busker.

Amerikanske Holly

Holly planter vokser på alle kontinenter unntatt Australia og Antarktis, og de kan dyrkes i alle 50 delstater. Holly kommer i alle størrelser, fra dverg holly busker som vokser 6 fot høy til 70-fots høye holly trær. "Lite rødt" Holly er en kompakt mellomstore evergreen busk som vokser av moderat i full sol eller delvis skygge, liker godt drenert jord og er kaldt hardføre. Det er et godt valg for et verksted eller hagen som hjort hyppig.

Einer

Einer brukes som bakken dekker eller hekker, skjermer eller windbreaks, og de også gjøre god bakgrunn planter i busk senger eller blomst hager. "Blue Star" juniper er en populær liten bush juniper som har et buskete, kuppelformede skjema og en sølvfargede blå farge. Det vokser sakte i alkaliske eller sure jord og foretrekker jord som drenerer fritt. Det avviser hjort.

Scotch Pine

Scotch Pine er en av Amerikas mest populære juletrær og har blitt plantet i hele nordøst og Midtvesten Nord-Amerika i århundrer. Den har en middels vekst mens det er unge og en langsom vekst som det aldre. Scotch Pine vokser best i godt drenert jord, men tåler sandstrender, steinete eller tung leire forhold. Det er hardføre og tilpasser seg varme, tørke eller streng kulde. Det er hjort motstandsdyktig.

Colorado Gran

Det er flere enn syv arter av Gran familien hele Canada og USA. Gran koniske og bred for deres base og vokse mange fot oppover til taper til et punkt på toppen. Gran trær kan nå en høyde på 125-150 fot. Colorado Gran trær må plantes i fuktig, fruktbare jord hvor de vil motta full til delvis sollys. Stikkende tekstur og sterk duften av Colorado Gran frastøte hjort.

Boxwood

Det er mer enn 70 arter av Boxwood eviggrønne busker. I Vintergrønn Boxwood er en sopp-formet, broad-leafed busk. Det er en lav hekk eller en kantlinje-definerende hage hekk med mørke grønne blader som bo grønn hele vinteren lang. Vintergrønn Boxwood vokser best i godt drenert fuktig jord i fullt sollys. Engelsk Boxwoods har frodig grønt løv som er lett beskjæres. Begge frastøte hjort.