Hjemmelaget tørr klær vaskemiddel

October 16

Hvis du leter etter måter å strekke husholdningsbudsjettet, administrere plass og redusere din forbruksavfall, er hjemmelaget vaskemiddel et flott sted å starte. Med noen få enkle ingredienser og en liten albue fett, kan du gjøre en liten beholder pulver som vil gjøre jobben til en større flaske kommersielle vaskemiddel.

Ingredienser

Først velger du den riktige såpen for din vaskemiddel. De fleste oppskrifter anbefaler en bar av Fels Naptha, som har vært brukt i vaskeri og hushold renhold i flere tiår. Hvis du ikke finner Fels Naptha i ditt område, kan du prøve å bruke 1 1/2 barer av din favoritt badekar eller hånd såpe. Du vil få bedre resultater med en såpe som ikke inneholder ekstra fuktighetskrem og duft. De to andre ingrediensene, 20 Mule Team Borax og Arm & Hammer Super vasking brus finnes i Klesvask midtgangen i de fleste dagligvarebutikker og rabatt butikker, og kan også kjøpes online. Husk å bruke vasking brus i stedet for bakervarer brus.

Instruksjoner

Begynn med rist såpe. For best resultat, åpne såpe og la det tørke i to til tre uker før rist den. Hvis du ikke kan vente såpe tørr, plasserer den i fryseren for noen timer for å gjøre det enklere å rist. Fint rasp alle såpe i en food prosessor eller for hånd med en ostehøvel. (Husk å rense rivjern eller food prosessor før du bruker den med mat.) Deretter kombinere revet såpe med 1/2 kopp boraks og 1/2 kopp vask brus og setter smuss i en plastboks med tett-bekjempelse lokk. Bruk 3 til 4 ss. vaskemiddel for hver belaste.

Fordeler

Når du foretar din første batch av vaskemiddel, vil du sannsynligvis se noen forskjeller fra kommersielle vaskemiddel. Først hjemmelaget pulver vaskemiddel skaper mindre avfall enn kommersielle vaskemiddel. En liten beholder pulver kan vaske det samme antallet laster som en mye større flaske kommersielle vaskemiddel. Er en viktig faktor for mange av oss. Hjemmelaget vaskemiddel er betydelig billigere enn kommersielle vaskemiddel. På rundt $2,00 per bar av såpe, rundt $4,00 til $5.00 per boks av boraks, og rundt $3,00 til $4,00 per 55 oz. for vasking brus (priser i desember 2009), flere grupper av hjemmelaget vaskemiddel koster mye mindre enn en stor flaske kommersielle vaskemiddel. Mange foretrekker hjemmelagde vaskemiddel pulver for bruk i digitale vaskemaskiner fordi den ikke gir så mange såpeskum som kommersielle vaskemidler.