Hjemmelaget kjøkken desinfiserende Spray med blekemiddel

January 16

Kjøkkenet er hjertet av ditt hjem. Du lage mat for familien din det og det virker som hver gang du holder en fest, samler alle på kjøkkenet. Med så mange aktiviteter pågår det, er holde kjøkkenet ren en topp prioritet. Du kan gjøre det med en hjemmelaget kjøkken desinfiserende spray med blekemiddel.

Bleach

Flytende blekemiddel inneholder kjemiske forbindelser som kalles tensider. Disse forbindelsene hjelpe blekemiddel dypt inn organisk materiale. Dette gjør natriumhypokloritt innenfor bleke ødelegge organisk materiale fra innsiden og utsiden samtidig. Det dreper bakterier og noen virus mer effektivt på grunn av dette dyp gjennomtrenging. Bleach brukes i industriell næringsmiddelproduksjon fabrikker, sykehus og kan brukes å desinfisere vannet og gjøre det trygt for mennesker og dyr forbruk.

Opprettelse

Når du oppretter en hjemmelaget kjøkken desinfiserende spray med blekemiddel, er få riktige forholdet mellom blekemiddel til vann nøkkelen. For lite blekemiddel skaper en svak løsning som ikke vil drepe bakterier. For mye blekemiddel kan skade materialer på kjøkkenet og etterlate en rester som kan være farlig å matlaging og folk på kjøkkenet. For å gjøre din egen desinfiserende spray, hell en quart vann i en sprayflaske. Legg i ½ tsp. med flytende blekemiddel og riste opp flasken.

Bruk

Denne hjemmelagde kjøkken desinfeksjonsmiddel er trygt å spray på benkeplater, tabeller og i vasken. Bruk den å tørke ned ovnen og andre apparater, samt rense kjøleskap. Denne løsningen er mildt nok som du ikke trenger å rense et område med vann for å fjerne dvelende blekemiddel. Hvis du er sprøyting en overflate som du vil direkte plassere mat, bør du tørke det ned til å fjerne noen sjanse med blekemiddel påvirker smaken av måltidet. Mens spray ikke er ment å brukes på kjøkkenet sengetøy, det er utvannet nok at det ikke vil blekemiddel dem.

Betraktninger

Hvis du trenger å desinfisere noe som et termometer, må du bruke et sterkere forhold med blekemiddel til vann, ca 1 del blekemiddel å 10 deler vann. Når desinfeksjon elementet, må du rense den. Mens kjøkkenet desinfiserende spray er mye svakere, unngå sprøyting direkte på huden og holde den ut av øynene, som det kan irritere og inflame hud og øyne. Bruke den i et godt ventilert område.

Bleach mister sin makt som desinfeksjonsmiddel over tid. Ikke Oppbevar kjøkken desinfeksjonsmiddel for mer enn en måned. Etter blekemiddel er ikke lenger virker, og du må gjøre en fersk bakst.