Hjemmelaget insektmiddel for innendørs planter

August 21

Hjemmelaget insektmiddel for innendørs planter

Innendørs planter er bare utsatt for insekter og skadedyr som utendørs planter. Den beste måten å bekjempe sykdommer og skadedyr er å sikre at plantene er sunn. Planter som er vannet og befruktet riktig og har døde løvverk fjernet regelmessig er mindre sannsynlig å bli angrepet av insekter. Plasser planter i kjøligere temperaturer, siden skadedyr er mer sannsynlig å invadere i varmere temperaturer. Sjekk regelmessig insekt skader, og ta umiddelbare skritt til kontroll problemer. En rekke hjemmelaget insektmidler kan hjelpe med innendørs planter.

SOAP Spray

Legge til en tlbsp oppvaskvann såpe i en gallon vann. Bland godt og bruke som spray for å kvitte seg med melete feil, bladlus, skalerer og Trips. Teste noen blader først før sprøyting hele anlegget. (Referanse 2)

Ammoniakk

Bland sammen en del husholdningenes ammoniakk til syv deler vann lage en spray. Bruk til å kvitte seg med bladlus, melete feil og Trips.

Natron

Innendørs planter er ofte rammet med sopp som blackspot og pulveraktig mugg. Gjøre en effektiv sopp spray ved å blande natron til 1 tsp., 1 QT varmt vann og 1 tsp. oppvaskvann såpe. Spray på berørte planter.

Hvitløk

Bland sammen 85 g hakket hvitløk med 2 ss. mineralolje og la i 24 timer. Sil blandingen og fjern hvitløk. Legg resterende væske 1 pkt. vannet med 1 tsp. flytende oppvaskmiddel og bland godt. For å gjøre spray, bland 1 til 2 ss. blanding med 1 pkt. vann. Dette spray er svært effektivt for å bli kvitt en rekke insekter, inkludert bladlus og hvite fluer. Soppdrepende egenskapene til hvitløk kontroll fungal sykdommer som mugg og leaf spot.